Загрузка...

Тісто для піци на кефірі

Тісто для піци на кефірі
0
0
08 травня
Тісто для піци на кефірі


Тісто для піци на кефірі готуємо вдома без зайвих витрат
Якщо набридло листкове або дріжджове тісто, спробуйте тісто для піци на кефірі. Не надто солодке, м'яке і володіє своїм особливим смаком, воно сподобається і дітям, і дорослим.

Основні інгредієнти:
• 2 курячих яйця;
• 1 - 1,5 склянки нежирного кефіру;
• 1 чайна ложка цукру;
• по половині чайної ложки солі і розпушувача;
• дві склянки пшеничного борошна.

Процес приготування:
• Курячі яйця збити в окремому посуді з чайною ложкою цукру і сіллю. Щоб домогтися отримання пінки і ретельного розподілу жовтка, можна використовувати міксер або віночок. Після змішати отриману масу з кефіром
• Розпушувач змішати з невеликою кількістю пшеничного борошна і збити з яєчною сумішшю до отримання однорідної маси.
• Додати в отриману суміш решту борошна і замісити еластичне тісто. Поступово додавайте борошно, розмішуючи її ложкою або віночком.
• Тісто рівномірно розподілити по поверхні форми для піци. У цьому варіанті приготування тісто для піци не потрібно розгортати. А тому, воно не повинно бути крутим. Пам'ятайте про це і не додавайте занадто багато борошна.
• Перед укладанням начинки дайте тісту трохи постояти на деку. За 3-5 хвилин воно само рівномірно розподілитися по формі, так що не буде ніяких грудочок і горбків. Після цього можна приступати до нанесення начинки.
• З даним варіантом кефіру тіста для піци відмінно поєднується будь-яка начинка. Ви можете без страху використовувати для її приготування томати, так як трохи солодке тісто нівелює їх кислоту. Всі види ковбаси, грибів, риби і сиру будуть гармоніювати з цим м'яким тестом. Випікати його слід при температурі 200 градусів, близько 15-20 хвилин. Як тільки краї піци зарум'яняться, а сир розплавиться і покриється скоринкою, відразу вийміть готову страву з духовки.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: