Загрузка...

Бездріжджове тісто для піци

Бездріжджове тісто для піци
+4
0
08 травня
Бездріжджове тісто для піци


Бездріжджове тісто для піци дуже смачний рецепт


Піца - одне з найпопулярніших страв світу, батьківщиною якого є Італія. Така собі відкрита коржик з томатами і розплавленим сиром ще кілька століть тому стала улюбленим блюдом італійців. На сьогоднішній день це піца національна їжа Італії. В світі піцу готують з чим завгодно. Піца дуже зручна тим, що її можна приготувати з підручних продуктів і за лічені хвилини. Навряд чи знайдеться ресторан, де б не подавали цю страву. Щоб з'їсти піцу не обов'язково відвідувати заклади громадського харчування, її запросто можна приготувати в домашніх умовах, починаючи тестом і закінчуючи начинкою на ваш смак. Головне, що в домашню піцу ви покладете ті інгредієнти, що вам більше всього подобаються. Бездріжджове тісто для піци готується дуже просто. Зверніть увагу на простий рецепт його приготування.

Вам знадобляться наступні інгредієнти:
•2 склянки борошна
•2 яйця
•Півсклянки молока
•1 ч. л. оливкової олії
•1 ч. л. солі

Етапи приготування бездріжджового тіста для піци:
•Спочатку борошно треба просіяти і змішати з сіллю. Молоко підігрійте, щоб воно було теплим.
• Яйця збийте в окремому посуді, влийте до них тепле молоко і оливкове масло. Масу, яка у вас вийшла, поступово додайте в просіяне борошно. Після, замісіть однорідне тісто, воно повинно вийде м'яким. Для цього вимішуйте його 15 хвилин, періодично посипаючи борошном.
• Коли замісіть тісто, викладіть його в глибоку миску, яку перед цим треба змастити рослинним маслом. Накрийте тісто вологим рушником і залиште на 15 хвилин.
• Готове тісто для випікання піци. Розігрівайте духовку, викладайте тісто коржем на деко, зверху покладіть начинку, яка вам до душі. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: