М'ясна піца

М'ясна піца


Як я зазвичай готую піцу? Дуже просто. Відкриваю холодильник і дивлюся, чи є у мене сир і ще що-небудь. Цим що-небудь можуть бути самі різні продукти: м'ясо, ковбаси, овочі, бобові і багато іншого. Головне покрити начинку сиром і підготувати тісто, і смачна піца вам забезпечена. У багатьох іноді в холодильнику накопичуються залишки різних ковбас. Все начебто свіже, але на стіл вже не поріжеш, і нікого толком не нагодуєш. Я в таких випадках або варю збірну солянку, або готую піцу. Сьогодні, як ви вже здогадалися, я вибрала другий варіант. Моє завдання спрощується, так як тісто у мене вже було. Воно залишилося, навіть не пам'ятаю від якої страви, я його поклала в морозилку, де воно благополучно зберігалася. Тісто звичайне дріжджове. Рецептів можна знайти масу в інтернеті, а ще простіше купити готову основу для піци.
М
+1
0
07 травня
Інгредієнти:
  • Тісто або будь-яка основа для піци
  • Сарделька або сосиска
  • Ковбаса Салямі - 70 г
  • Копчене сало, карбонат або будь-шинка - 70 г
  • Половина болгарського перцю
  • Цибуля
  • Томатна паста чи кетчуп - 60 г
  • Сир - 100 г
  • Прованські трави, чорний мелений перець і сіль
  • Рослинна олія
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нашатковану цибулю я гарненько підсмажила на помірному вогні.

  • Крок 2

    Додала в сковороду томатний соус, помішуючи, всипала прованських трав і чорного перцю, посолила і вимкнула хвилинки через 2.

  • Крок 3

    Розкатала тісто і поклала його на присипану борошном форму.

  • Крок 4

    Розподілила суміш цибулі та томатного соусу.

  • Крок 5

    Порізала кубиками сардельку.

  • Крок 6

    Ковбасу соломкою.

  • Крок 7

    Додала м'ясні інгредієнти разом з шинкою на поверхню піци.

  • Крок 8

    Посипала нарізаним болгарським перцем.

  • Крок 9

    І останнім елементом будь-якої піци - тертим сиром.

  • Крок 10

    Готувала в духовці при температурі 220 градусів близько 25 хвилин.

  • Крок 11

    Спробуйте і ви!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: