Загрузка...

М'ясна піца

М'ясна піца


Як я зазвичай готую піцу? Дуже просто. Відкриваю холодильник і дивлюся, чи є у мене сир і ще що-небудь. Цим що-небудь можуть бути самі різні продукти: м'ясо, ковбаси, овочі, бобові і багато іншого. Головне покрити начинку сиром і підготувати тісто, і смачна піца вам забезпечена. У багатьох іноді в холодильнику накопичуються залишки різних ковбас. Все начебто свіже, але на стіл вже не поріжеш, і нікого толком не нагодуєш. Я в таких випадках або варю збірну солянку, або готую піцу. Сьогодні, як ви вже здогадалися, я вибрала другий варіант. Моє завдання спрощується, так як тісто у мене вже було. Воно залишилося, навіть не пам'ятаю від якої страви, я його поклала в морозилку, де воно благополучно зберігалася. Тісто звичайне дріжджове. Рецептів можна знайти масу в інтернеті, а ще простіше купити готову основу для піци.
М
+1
0
07 травня
Інгредієнти:
  • Тісто або будь-яка основа для піци
  • Сарделька або сосиска
  • Ковбаса Салямі - 70 г
  • Копчене сало, карбонат або будь-шинка - 70 г
  • Половина болгарського перцю
  • Цибуля
  • Томатна паста чи кетчуп - 60 г
  • Сир - 100 г
  • Прованські трави, чорний мелений перець і сіль
  • Рослинна олія
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нашатковану цибулю я гарненько підсмажила на помірному вогні.

  • Крок 2

    Додала в сковороду томатний соус, помішуючи, всипала прованських трав і чорного перцю, посолила і вимкнула хвилинки через 2.

  • Крок 3

    Розкатала тісто і поклала його на присипану борошном форму.

  • Крок 4

    Розподілила суміш цибулі та томатного соусу.

  • Крок 5

    Порізала кубиками сардельку.

  • Крок 6

    Ковбасу соломкою.

  • Крок 7

    Додала м'ясні інгредієнти разом з шинкою на поверхню піци.

  • Крок 8

    Посипала нарізаним болгарським перцем.

  • Крок 9

    І останнім елементом будь-якої піци - тертим сиром.

  • Крок 10

    Готувала в духовці при температурі 220 градусів близько 25 хвилин.

  • Крок 11

    Спробуйте і ви!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: