Загрузка...

Піца з беконом рецепт з фото

Піца з беконом рецепт з фото


Я не думала, що піци так легко готувати .. У мене тепер це регулярне блюдо. Пропоную вам рецепт з фото піци з беконом.
Піца з беконом рецепт з фото
+3
2
21 лис
Інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 400 гр
  • Дріжджі 30 гр
  • Соус для піци 150.0 мл
  • Бекон 100 гр
  • Олія оливкова 50 мл
  • Моцарелла 150 гр
  • Ковбаса салямі 100 гр
  • Помідори червоні 6 шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Основні інгредієнти для тіста - дріжджі. Я люблю живі дріжджі. Але якщо ви користуєтеся дріжджами в гранулах і вони вам підходять, то беріть їх. У мене живих - 30гр, в гранулах треба 7 гр. Обов'язково оливкова олія! Останнє наповнення на ваш розсуд)

  • Крок 2

    Якщо дріжджі в гранулах, то змішуємо їх з борошном. Якщо живі, то порядок дій такий - беремо 200-220-грамовий стакан або кухоль. Туди накришити дріжджі і заллємо теплою водою. Добре розмішати до розчинення дріжджів. Окремо в миску насипати борошна (поки 400гр), кавову ложку солі, 50 гр оливкової олії, злегка перемішати і влити воду з дріжджами. Вимісити тісто, як вийде (воно буде липким з грудочками і, може, мокрим). На стіл насипати трохи борошна (підсипати) і викласти негарне тісто. Тепер його треба вимішувати (якщо липне, підсипати борошно) до тих пір, поки не буде відставати від рук і столу. Ось такий невеликий кульку.

  • Крок 3

    Взяти чисту миску. Руки змочити оливковою олією і обмазати кульку тіста. Потім укласти в миску і накрити рушником. Поставити в тепле місце. Тісто піднімається швидко і в два рази. Ось так

  • Крок 4

    Тісто обминути і дати ще раз піднятися. Тим часом беремо форму і змащуємо її і борти оливковою олією. У мене проста для бісквіта. Цього тісту вистачить на дві невеликі формочки або одну велику (яка на все духовку).

  • Крок 5

    У мене тут половина тіста. Відірвали половину, руками розтягнули у вигляді кола (квадрата) і поклали у форму. Потім пальцями розподіляємо тісто, робимо невисокі бортики, там де тонко, пальцями підсувається тісто (потовщується те місце). Змастити тісто оливковою олією, потім соусом для піци або, як я, кетчупом. Тепер укладаємо начинку. Всі нарізано пластинками. Укладаємо так, як вам подобається. Бекон зверху, щоб він підсмажився.

  • Крок 6

    Ставимо піцу в розігріту духовку і запікаємо на 200 гр хвилин 10. Вона підніметься трохи. Як перевірити готовність піци? Перше - за запахом. Починає приємно пахнути хлібом. Витягли і подивилися - бортики відходять від форми (якщо форма хороша). Зверніть увагу на колір бортиків піци. Якщо вони ще білі, то ще на 3 хвилини в духовку. Бортики повинні бути злегка бежеві (але не коричневі!!). Ось і все. Не думайте, що піца ось така товстенька) Вона й не тонка, і не товста. Це бортики дають ефект обману. Витягли, відразу зняли борту форми, підкололи лопаткою і зігнали на дощечку. Дуже смачно! Дуже легко! Пригощайтеся!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

26 листопада 2013 13:32
- 0 +
Обожнюю цей рецепт! Піца виходить дуже смачна, діти прям б'ються за неї! До речі, я ще й експериментую з різними начинками. Бомба!
10 грудня 2013 21:38
- 0 +
Цитата: Марина
Обожнюю цей рецепт! Піца виходить дуже смачна, діти прям б'ються за неї! До речі, я ще й експериментую з різними начинками. Бомба!


Рецепт просто чудо! Піца виходить мякою та ніжною. Всі вдома просто обожнюють її. Рекомендую всім скоштувати.
Меню повара


Перейти до меню повара: