Загрузка...

Домашня піца з грибами

Домашня піца з грибами


Ніжна піца з яскравим грибним ароматом, без всяких підсилювачів смаку та хімічних приправ. Навіть після розігріву ваша домашня піца з грибами не втратить своєї смакову прелесть!

Інгредієнти:
Тісто дріжджове для піци (300 гр)
Печериці (240 гр) 12шт
Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
Сир російський 50% (100 гр)
Олія рослинна (раф.) (30 гр) 3ст.л.
Масло вершкове 72.8% (20 гр) 1ст.л.
Молоко 2.5% (100 гр) 0.5ст.
Борошно пшеничне в / с (13 гр) 0.5ст.л.
Домашня піца з грибами
+4
0
30 жов
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготувати дріжджове тісто

  • Крок 2

    Гриби нарізати пластинками завтовшки близько 5 мм.

  • Крок 3

    Цибулю нарізати півкільцями.

  • Крок 4

    Сир натерти на крупній тертці.

  • Крок 5

    На розігрітій олії обсмажити гриби протягом 10 -15 хв до рум'янцю.

  • Крок 6

    Тісто розкачати в пласт товщиною близько 5-7 мм. Використовуючи тарілку (діаметром 23-25 ​​мм), вирізати коржик.

  • Крок 7

    За допомогою качалки перенести тісто у змащену олією форму або на деко.

  • Крок 8

    Укласти гриби на тісто.

  • Крок 9

    Приготувати соус бешамель на молоці. Вершкове масло при приготуванні соусу можна замінити на рослинне. Можна цей соус замінити домашнім майонезом на молоці , на крайній випадок підійде і покупний.

  • Крок 10

    Гарячим соусом полити гриби.

  • Крок 11

    Посипати цибулею. Можна було цибулю підсмажити разом з грибами, смак домашньої піци буде трохи іншим.

  • Крок 12

    Засипати піцу сиром.

  • Крок 13

    Випікати в духовці при 180 градусах протягом 30 - 40 хв.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: