Домашня піца з грибами

Домашня піца з грибами


Ніжна піца з яскравим грибним ароматом, без всяких підсилювачів смаку та хімічних приправ. Навіть після розігріву ваша домашня піца з грибами не втратить своєї смакову прелесть!

Інгредієнти:
Тісто дріжджове для піци (300 гр)
Печериці (240 гр) 12шт
Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
Сир російський 50% (100 гр)
Олія рослинна (раф.) (30 гр) 3ст.л.
Масло вершкове 72.8% (20 гр) 1ст.л.
Молоко 2.5% (100 гр) 0.5ст.
Борошно пшеничне в / с (13 гр) 0.5ст.л.
Домашня піца з грибами
+4
0
30 жов
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготувати дріжджове тісто

  • Крок 2

    Гриби нарізати пластинками завтовшки близько 5 мм.

  • Крок 3

    Цибулю нарізати півкільцями.

  • Крок 4

    Сир натерти на крупній тертці.

  • Крок 5

    На розігрітій олії обсмажити гриби протягом 10 -15 хв до рум'янцю.

  • Крок 6

    Тісто розкачати в пласт товщиною близько 5-7 мм. Використовуючи тарілку (діаметром 23-25 ​​мм), вирізати коржик.

  • Крок 7

    За допомогою качалки перенести тісто у змащену олією форму або на деко.

  • Крок 8

    Укласти гриби на тісто.

  • Крок 9

    Приготувати соус бешамель на молоці. Вершкове масло при приготуванні соусу можна замінити на рослинне. Можна цей соус замінити домашнім майонезом на молоці , на крайній випадок підійде і покупний.

  • Крок 10

    Гарячим соусом полити гриби.

  • Крок 11

    Посипати цибулею. Можна було цибулю підсмажити разом з грибами, смак домашньої піци буде трохи іншим.

  • Крок 12

    Засипати піцу сиром.

  • Крок 13

    Випікати в духовці при 180 градусах протягом 30 - 40 хв.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: