Пельмені рецепт

Пельмені рецепт
+1
0
22 кві
Пельмені рецепт


Готуємо пельмені дуже простий рецепт


Іноді не вистачає часу на приготування їжі, і ми просто купуємо готові напівфабрикати, наприклад, пельмені. Швидко і просто, але не так корисно і смачно як домашні. Тоскна заняття ліпити пельмені, але воно того варте. Отже, вирішено, готуємо пельмені рецепт.

Основні інгредієнти:
Для тіста:
•2,5 ст. борошна;
•2 шт.- яйця;
•2/3 склянки води;
•Чайна ложка соди (без гірки).
Для начинки:
•Фарш (краще робити з різних видів м'яса, в рівних пропорціях);
•Сіль, спеції, цибуля, часник.

Процес приготування:
•Борошно просіяти гіркою на стіл, в центрі нашої борошна зробити заглиблення і вбити туди сире яйце, посолити, влити воду і замішати еластичне, але круте тісто.
•Потім накрити чистою бавовняною серветкою або глибокої тарілкою, і дати постояти близько години.
•Додати у фарш видавлений часник і цибулю, посолити і поперчити за смаком.
•Пельмені можна ліпити різними способами. Наведу кілька прикладів. Один з варіантів, взяти шматочок тіста, не дуже великий, зліпити з нього довгу мотузку, відрізати шматочки, кожен з них розкачувати качалкою і класти трохи фаршу. Потім заліпити краю, і заліпити ще раз, вийде маленька закарлючка. Другий варіант, це розкочувати тісто більшим шаром, видавлюючи склянкою рівні гуртки, на які кладеться начинка і просто з'єднати краї тіста.
•Обрізки тіста скачати в кульку і знову розкачати.
•Пельмені варити треба в киплячі, трохи підсоленій воді. Як тільки спливуть, варити ще трохи і готово.
Подавати до столу можна зі сметаною, майонезом, кетчупом. Або іншими різними соусами, які вам подобаються.

Пельмені рецепт яких апетитний
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: