Загрузка...

Вареники з вишнею

Вареники з вишнею
0
0
22 кві
Вареники з вишнею


Готуємо смачна страва вареники з вишнею


Мама з дачі привезла ціле відро стиглої і смачною вишні, я довго думала, що б таке смачне приготувати, і згадала, як пробувала у своєї подруги, вареники з вишней.Это дуже просто і смачно!

Основні інгредієнти:
• ? склянки-вода з холодильника;
• 3 склянки-борошно;
• ? чайної ложки-сіль;
• 700 грам-вишня;
• 2 шт. - яйця курячі;
• 200 грам-цукор.

Процес приготування:
• Промити і просушити вишні. Видалити з них кісточки і засипати цукром на ніч. Безпосередньо перед приготуванням, сік, що утворився від ягід, злити.
• Вбити в глибоку тарілку яйця і посолити. Ретельно збити віничком. Додаємо борошно й вимішуємо тісто. Заважаємо до тих пір, поки тісто не буде легко отлипать від рук. Накрити мокрій серветкою і залишити на годину.
• Тісто розкачати не менше 4 мм. Так як, вишні самі по собі дуже соковиті і тісто може порватися. І навіщо нам негарні вареники?
• Витискаємо з тіста кружечки діаметром близько 7 см.
• В центр кожного кружечка покласти трохи начинки і зліпити краю. Не переборщіть з начинкою, інакше будуть проблеми з слепливанием вареників.
• Закип'ятити воду, трохи підсолити і опустити вареники. Трохи перешкодити, щоб вони не злиплися і не прилипли до каструлі. Як спливуть, готово.
• Подавати до столу в гарячому вигляді, попередньо полити сметаною або поклавши шматочок вершкового масла.

Вареники з вишнею це просто дивовижна страва
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: