Вареники з вишнею

Вареники з вишнею
0
0
22 кві
Вареники з вишнею


Готуємо смачна страва вареники з вишнею


Мама з дачі привезла ціле відро стиглої і смачною вишні, я довго думала, що б таке смачне приготувати, і згадала, як пробувала у своєї подруги, вареники з вишней.Это дуже просто і смачно!

Основні інгредієнти:
• ? склянки-вода з холодильника;
• 3 склянки-борошно;
• ? чайної ложки-сіль;
• 700 грам-вишня;
• 2 шт. - яйця курячі;
• 200 грам-цукор.

Процес приготування:
• Промити і просушити вишні. Видалити з них кісточки і засипати цукром на ніч. Безпосередньо перед приготуванням, сік, що утворився від ягід, злити.
• Вбити в глибоку тарілку яйця і посолити. Ретельно збити віничком. Додаємо борошно й вимішуємо тісто. Заважаємо до тих пір, поки тісто не буде легко отлипать від рук. Накрити мокрій серветкою і залишити на годину.
• Тісто розкачати не менше 4 мм. Так як, вишні самі по собі дуже соковиті і тісто може порватися. І навіщо нам негарні вареники?
• Витискаємо з тіста кружечки діаметром близько 7 см.
• В центр кожного кружечка покласти трохи начинки і зліпити краю. Не переборщіть з начинкою, інакше будуть проблеми з слепливанием вареників.
• Закип'ятити воду, трохи підсолити і опустити вареники. Трохи перешкодити, щоб вони не злиплися і не прилипли до каструлі. Як спливуть, готово.
• Подавати до столу в гарячому вигляді, попередньо полити сметаною або поклавши шматочок вершкового масла.

Вареники з вишнею це просто дивовижна страва
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: