Вареники з капустою

Вареники з капустою
0
0
22 кві
Вареники з капустою


Готуємо просто дуже смачні вареники з капустою


У цьому році, капуста вродила на славу, і яких тільки я страв з неї не готувала. Коли я була на Україні, і там мене пригощали справді чудовим стравою, вареники з капустою смачний рецепт.Готовим дуже просто і смачно на нашу рецептом.

Основні інгредієнти:
• 1 склянку-кефір;
• 800 грам-борошно пшеничне;
• Сода і сіль;
• 400 грам-капуста;
• 3 шт. - цибуля ріпчаста;
• Перець, соняшникова олія.

Процес приготування:

• Чистимо й ріжемо цибуля не великими кубиками. Підсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
• Капусту дрібно нарізати тонкою соломкою і протушкувати на вершковому маслі, щоб вона стала трохи золотого кольору. Змішуємо капусту і третю частину лука, солимо й перчимо. Даємо час начинці охолонути.
• Змішати сіль, соду і кефір (тільки не з холодильника, він повинен бути трохи теплий). Добре промешать.
• Додавати в кефір борошно по половинці склянки. Після кожної половинки, ретельно промешивать.
• Коли тісто загусне, викладаємо його на поверхню для вимішування, присипану борошном і починаємо замішувати тісто.
• Тісто має бути крутим, але тягучим. І не повинно прилипати до рук.
• Від тесту відокремлюємо невеликий шматочок і звертаємо з нього палять. Ріжемо на невеликі кубики. Кожен кубик розгортаємо качалкою, в центр опускаємо начинку і щільно зліпити краю.
• Варити в солоній воді, близько 5 хвилин. Вода повинна бути закипілою.
• Готові вареники перекладаємо в тарілку і засинаємо цибулею, що, перемішуємо.
• Подавати до столу в гарячому вигляді, попередньо полити сметаною і посипавши свіжою зеленню.

Вареники з капустою це дуже смачний рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: