Загрузка...

Вареники з капустою

Вареники з капустою
0
0
22 кві
Вареники з капустою


Готуємо просто дуже смачні вареники з капустою


У цьому році, капуста вродила на славу, і яких тільки я страв з неї не готувала. Коли я була на Україні, і там мене пригощали справді чудовим стравою, вареники з капустою смачний рецепт.Готовим дуже просто і смачно на нашу рецептом.

Основні інгредієнти:
• 1 склянку-кефір;
• 800 грам-борошно пшеничне;
• Сода і сіль;
• 400 грам-капуста;
• 3 шт. - цибуля ріпчаста;
• Перець, соняшникова олія.

Процес приготування:

• Чистимо й ріжемо цибуля не великими кубиками. Підсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
• Капусту дрібно нарізати тонкою соломкою і протушкувати на вершковому маслі, щоб вона стала трохи золотого кольору. Змішуємо капусту і третю частину лука, солимо й перчимо. Даємо час начинці охолонути.
• Змішати сіль, соду і кефір (тільки не з холодильника, він повинен бути трохи теплий). Добре промешать.
• Додавати в кефір борошно по половинці склянки. Після кожної половинки, ретельно промешивать.
• Коли тісто загусне, викладаємо його на поверхню для вимішування, присипану борошном і починаємо замішувати тісто.
• Тісто має бути крутим, але тягучим. І не повинно прилипати до рук.
• Від тесту відокремлюємо невеликий шматочок і звертаємо з нього палять. Ріжемо на невеликі кубики. Кожен кубик розгортаємо качалкою, в центр опускаємо начинку і щільно зліпити краю.
• Варити в солоній воді, близько 5 хвилин. Вода повинна бути закипілою.
• Готові вареники перекладаємо в тарілку і засинаємо цибулею, що, перемішуємо.
• Подавати до столу в гарячому вигляді, попередньо полити сметаною і посипавши свіжою зеленню.

Вареники з капустою це дуже смачний рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: