Вареники з картоплею

Вареники з картоплею
0
0
22 кві
Вареники з картоплею


Готуємо просто дуже смачні вареники з картоплею


Істинно російська страва, яке з покон століть готується в кожній родині. Начинки варіюються від м'ясних солоних, до фруктових солодких. Сьогодні готуємо вареники з картоплею.

Основні інгредієнти:
• 3 склянки-борошно;
• 3 столові ложки-сметана;
• ? чайної ложки-сіль;
• ? чайної ложки-сода;
• ? склянки-вода.
Для начинки:
• 5 шт. - картопля;
• 2 шт. - цибуля;
• 70 грам-вершкове масло;
• Сіль і спеції.

Процес приготування:
• Картоплю почистити, нарізати не великими шматочками і зварити в підсоленій воді. Зробити картопляне пюре з додаванням масла.
• Цибулю обчистити і порізати невеликими кубиками, обсмажити на рослинній олії до прозорості.
• Борошно перемішати з сіллю. Соду погасити оцтом і додати сметану. Сметану з содою додаємо в борошно і перемішуємо. Вливаємо воду і замішуємо тісто.
• Тісто залишити на півгодини, нехай трохи полежить.
• Картопляне пюре посолити і поперчити, додати смажену цибулю і добре перемішати.
• Розкачати тісто товщиною близько 3 мм і видавити склянкою кружечки, невеликого діаметра.
• Покласти в середину кожного кружечка трохи начинки і заліпити краю.
• Варити в киплячій, трохи підсоленій воді з додаванням олії, щоб вареники не злипалися.
• Подавати до столу в гарячому вигляді, полити сметаною і посипавши свіжою зеленню. Також, до такої страви, ідеально підійдуть різні соуси і заправки, які вам до душі.

Вареники з картоплею рецепт приготування смачної
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: