Пельмені смажені

Пельмені смажені
0
0
22 кві
Пельмені смажені


Готуємо пельмені смажені це дуже смачно


Історія припускає, що таке блюдо, як пельмені, є стравою китайської кухні. Для того щоб зробити звичне страва новим можна приготувати пельмені жарені.Готовим просто і смачно на нашу рецептом.

Основні інгредієнти:
• Борошно пшеничне - 500 грам;
• М ’ ясо (свинина, баранина або яловичина) - 250 грам;
• Запашне олія;
• Спеції;
• Сіль;
• Перець;
• Цибуля;
• Імбир;
• Глютамат натрію.

Процес приготування:
• Замішуємо тісто з 300 мл теплої води і 500 г борошна.
• М ’ ясо пропускаємо через м'ясорубку, додаємо дрібно нарізану цибулю, імбир і спеції. Фарш ретельно перемішуємо.
• Ліпимо пельмені так само як завжди, тільки шов залишаємо не повністю закритий. Це необхідно для того, щоб фарш як слід, просмажилась.
• Сковороду з плоским дном нагріваємо і трохи змащуємо маслом. На сковороду викладаємо пельмені. Шов пельменів повинен бути зверху.
• Заливаємо пельмені водою і накриваємо сковороду кришкою.
• Після того, як википить вода на сковороді, знову доливаємо воду і чекаємо, коли вона випарується.
• Вливаємо невелику кількість олії, знову накриваємо кришкою і ставимо на маленький вогонь. Смажимо пельмені 3-5 хвилин і при цьому уважно стежимо, щоб вони не підгоріли.
• Готові пельмені подають на стіл тільки в гарячому вигляді.

Пельмені смажені дуже прості в приготуванні
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: