Загрузка...

Пельмені домашні рецепт

Пельмені домашні рецепт
+3
0
22 кві
Пельмені домашні рецепт


Пельмені домашні рецепт дуже смачний і простий


Раніше, коли в магазинах продажу заморожених пельменів, їх ліпили по вихідних днях, просячи допомоги у всіх домочадців. І пельмені рецепт приготування, яких ми вам сьогодні і пропонуємо, збирав за вихідним столом всю сім'ю. За смаком пельмені домашні набагато смачніше їх побратимів, Отже, збираємо всю родину на кухню і ліпимо пельмені домашні.

Інгредієнти:
Тісто:

• Яйця 3-4шт
• Сіль 1дес ложка
• Молоко 1,5стакана
• Борошно 1кг.
Фарш:
• М ’ ясо свинини і яловичини (м'якоть) за 200г
• Цибуля ріпчаста 1-2шт
• Перець і сіль
• Вершки ? склянки

Готуємо:
• Тісто. Борошно із сіллю просіяти гіркою на чистий стіл, зробити в ній поглиблення, влити туди яйця і молоко, швидко замісити еластичне тісто, воно повинно бути добре розкачуватись. Тесту необхідно постояти, тому скатуємо його куля і залишаємо під кухонним рушником приблизно на годину.
• Фарш: прокручуємо шматочки свинини і яловичини через м'ясорубку, на два рази, вдруге прокручуємо через м ’ ясорубку і цибулю, добре перемішуємо, перчимо й солимо. Вливаємо вершки і розмішуємо, повинна вийти однорідна маса, зовсім без грудочок.
•Тісто ділимо на 3-4 частини, і розгортаємо у великій тонкий сочень, потім склянкою вирізати кружальця, в центр кожного кружечка кладеться чайна ложка підготовленого фаршу, і защыпаються краю
• Готові пельмені варимо в підсоленій киплячій воді, в яку можна додати лавровий лист і /або цілу цибулину, протягом п'яти-семи хвилин після закипання. Готові пельмені виловлюються шумівкою і розкладаються по тарілках, в кожну тарілку кладуть шматочок вершкового масла. Подаються зі сметаною, гірчицею, перцем, або соусом, спеціально купленим і приготованим до пельменям.Приятного апетиту!

Смачні пельмені домашні найпростіший рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: