Загрузка...

Вареники

Вареники
0
0
22 кві
Вареники


Готуємо дуже смачні вареники


Вареники - класичне українське блюдо з різноманітними начинками. Поєднання вареного тіста з овочами, ягодами, м'ясом, сиром надає вареників неповторність смаку. Змінюючи начинку, вареники можна подавати як гарячу закуску, друге блюдо або як десерт. Цінність цього блюда ще і в тому, що інгредієнти для їх приготування завжди є під рукою. Спробуйте приготувати вареники староукраїнську.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування староукраїнських вареників:
Для тіста:
• 3 склянки борошна
• 1 яйце
• пів склянки холодної води
Для начинки:
• 300 г відвареного серця
• 250 г відвареного легкого
• 50 г варених білих грибів
• 50 г свинячого жиру
• 1 цибулина
• 20 г вершкового масла
• 50 мл сметани

процес приготування:
• Просіваємо борошно, робимо посередині невеликі поглиблення, вибивааємо яйце, поступово вливаємо воду кімнатної температури і замішуємо негусте тісто.
• Тісто залишаємо, а тим часом готуємо начинку.
• Заздалегідь відварені легені, серце і гриби, дуже дрібно нарізаємо або ж пропускаємо все через м'ясорубку.
• Цибулину очищаємо, нарізаємо кубиками, обсмажуємо в олії.
• До фаршу додаємо обсмажену цибулю, свинячий жир, сметану, солимо, перчимо за смаком.
• Підготовлене тісто колисаємось товщиною 1,5 міліметра, склянкою вирізаємо кружечки.
• На кожен кружечок по центру викладаємо 1 чайну ложку начинки, краї тіста змащуємо яйцем, склеюємо і звертаємо краю косинкой.
• Приготовані вареники опускаємо в киплячу воду, а її кількість має бути таким, щоб вони там могли вільно варитися.
• Коли вареники почне кипіти, зменшуємо вогонь і варимо після закипання 6 -7 хвилин.
• Вареники вважаємо готовими, якщо вони сплывут на поверхню води.
• Шумівкою дістаємо вареники з води на друшляк.
• Коли вода стече, перекладаємо їх в сотейник або каструлю.
• Сало нарізати невеликими кубиками, смажимо на сковороді до зарумянивания.
• Цибуля очищаємо, нарізаємо кубиками, додаємо до сала і обсмажуємо разом до прозорості цибулі.
• Вареники поливаємо салом з цибулею і злегка струшуємо, щоб вареники вкрилися жиром і не склеювалися один до одного.
• Подаємо, гарячими вареники до столу.

Вареники дуже прості в приготуванні і без витратні рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: