Вареники

Вареники
0
0
22 кві
Вареники


Готуємо дуже смачні вареники


Вареники - класичне українське блюдо з різноманітними начинками. Поєднання вареного тіста з овочами, ягодами, м'ясом, сиром надає вареників неповторність смаку. Змінюючи начинку, вареники можна подавати як гарячу закуску, друге блюдо або як десерт. Цінність цього блюда ще і в тому, що інгредієнти для їх приготування завжди є під рукою. Спробуйте приготувати вареники староукраїнську.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування староукраїнських вареників:
Для тіста:
• 3 склянки борошна
• 1 яйце
• пів склянки холодної води
Для начинки:
• 300 г відвареного серця
• 250 г відвареного легкого
• 50 г варених білих грибів
• 50 г свинячого жиру
• 1 цибулина
• 20 г вершкового масла
• 50 мл сметани

процес приготування:
• Просіваємо борошно, робимо посередині невеликі поглиблення, вибивааємо яйце, поступово вливаємо воду кімнатної температури і замішуємо негусте тісто.
• Тісто залишаємо, а тим часом готуємо начинку.
• Заздалегідь відварені легені, серце і гриби, дуже дрібно нарізаємо або ж пропускаємо все через м'ясорубку.
• Цибулину очищаємо, нарізаємо кубиками, обсмажуємо в олії.
• До фаршу додаємо обсмажену цибулю, свинячий жир, сметану, солимо, перчимо за смаком.
• Підготовлене тісто колисаємось товщиною 1,5 міліметра, склянкою вирізаємо кружечки.
• На кожен кружечок по центру викладаємо 1 чайну ложку начинки, краї тіста змащуємо яйцем, склеюємо і звертаємо краю косинкой.
• Приготовані вареники опускаємо в киплячу воду, а її кількість має бути таким, щоб вони там могли вільно варитися.
• Коли вареники почне кипіти, зменшуємо вогонь і варимо після закипання 6 -7 хвилин.
• Вареники вважаємо готовими, якщо вони сплывут на поверхню води.
• Шумівкою дістаємо вареники з води на друшляк.
• Коли вода стече, перекладаємо їх в сотейник або каструлю.
• Сало нарізати невеликими кубиками, смажимо на сковороді до зарумянивания.
• Цибуля очищаємо, нарізаємо кубиками, додаємо до сала і обсмажуємо разом до прозорості цибулі.
• Вареники поливаємо салом з цибулею і злегка струшуємо, щоб вареники вкрилися жиром і не склеювалися один до одного.
• Подаємо, гарячими вареники до столу.

Вареники дуже прості в приготуванні і без витратні рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: