Ліниві вареники

Ліниві вареники
0
0
19 кві
Ліниві вареники


Ліниві вареники дуже смачний рецепт


Важко уявити собі українську родину, де б не любили, і не готували це національне смачне і корисне блюдо. Різні за смаком, за формою, начинці - вони займають гідне місце, навіть на святковому столі. Ну, а якщо дуже хочеться, а час на приготування не вистачає, то ми готуємо, так звані ліниві вареники. Свою назву такі вареники отримали, напевно, від того, що процес їх приготування трохи простіше, ніж звичайні, хоча не такі вже й вони ледачі, якщо приготувати їх, наприклад, ось за цим рецептом. Судити вам.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування ледачих вареників:
• 1 кг м'яса будь-якого
• 4 склянки борошна
• 100 мл бульйону
• 3 яйця
• 2 цибулини
• 2 -3 столових ложки рослинної олії

процес приготування:
• М'ясо куряче, свиняче або будь-яке інше, заливаємо водою, щоб злегка покрила, солимо, перчимо за смаком, кидаємо лавровий лист і варити до готовності.
• Цибулю очистити, нарізати кільцями, обсмажуємо в олії до золотистого кольору.
• Відварене м'ясо пропускаємо через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею.
• Викладаємо фарш, в глибоку каструлю або миску, додаємо борошно, добре перемішуємо.
• Вливаємо в масу поступово, невеликими порціями бульйон, в якому готувалося м'ясо.
• Можливо, весь бульйон і не потрібно, все залежить від соковитості м'яса і від консистенції тесту.
• До маси додати збиті яйця, все добре розмішуємо і формуємо з тіста кулю.
• Куля з тіста ложем в поліетиленовий пакет і ставимо в холодильник на 1 годину.
• Потім, після закінчення часу, дістаємо тісто.
• Колисаємось з тіста джгути толщеной як великий палець, і нарізати маленькими шматочками, і відразу ж опускаємо в киплячу підсолену воду.
• Коли вареники спливуть на поверхню води, проварити їх ще 2-3 хвилини.
• Вареники дістаємо шумівкою з води, викладаємо на тарілку, поливаємо розтопленим вершковим маслом.
• Можна приготувати до вареників м'ясний соус.

Готуємо дуже смачні ліниві вареники з нашим рецептом
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: