Загрузка...

Пісні вареники

Пісні вареники
0
0
19 кві
Пісні вареники


Готуємо дуже смачні пісні вареники


Дуже люблю готувати вареники. Навчила цього майстерності і своїх діток. Вони з великим задоволенням виконують цю нескладну роботу. Начинку використовуємо різну: сир, м'ясо, печінку, а під час посту готуємо пісні вареники. Начинкою для таких вареників може бути капуста, варену картоплю і квасоля, гриби. Як солодкої начинки використовуємо вишню, чорницю, яблука, варені сухофрукти, і багато інших начинок.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування пісних вареників:
•3 склянки борошна
• 1 склянку холодної води
• сіль за смаком
• 200 г сушених грибів
• 2 невеликі цибулини
• 100 г рослинної олії

процес приготування:
• Сушені гриби замочуємо у воді і залишаємо для набухання.
• Тим часом готуємо тісто для вареників.
• Борошно просіваємо, солимо, робимо невелику лунку, і поступово вливаючи воду, замішуємо не дуже круте тісто, еластичне, як для пельменів.
•Розмочені, і добре розпарені грибыотвариваем до готовності.
• Цибуля очищаємо, подрібнюємо у комбайні, або нарізати невеликими кубиками й обсмажуємо в олії до зарумянивания.
• Відварені гриби разом з обсмаженою цибулею пропускаємо через м'ясорубку.
• Тонким склянкою витискаємо кружечки, ложем в центр кожного начинку і формуємо вареники, добре їх защипываем.
• Вареники опускаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо до готовності 6 -7 хвилин.
•Потім шумівкою дістаємо з води, даємо воді стекти й перекладаємо в миску.
• Готові вареники поливаємо рослинним маслом, в якому обсмажували цибулю.
• Миску з варениками злегка струшуємо, щоб вареники вкрилися маслом і не склеювалися один з одним.
• Можна використовувати пісний майонез.

Готуємо смачні прості і корисні пісні вареники
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: