Пісні вареники

Пісні вареники
0
0
19 кві
Пісні вареники


Готуємо дуже смачні пісні вареники


Дуже люблю готувати вареники. Навчила цього майстерності і своїх діток. Вони з великим задоволенням виконують цю нескладну роботу. Начинку використовуємо різну: сир, м'ясо, печінку, а під час посту готуємо пісні вареники. Начинкою для таких вареників може бути капуста, варену картоплю і квасоля, гриби. Як солодкої начинки використовуємо вишню, чорницю, яблука, варені сухофрукти, і багато інших начинок.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування пісних вареників:
•3 склянки борошна
• 1 склянку холодної води
• сіль за смаком
• 200 г сушених грибів
• 2 невеликі цибулини
• 100 г рослинної олії

процес приготування:
• Сушені гриби замочуємо у воді і залишаємо для набухання.
• Тим часом готуємо тісто для вареників.
• Борошно просіваємо, солимо, робимо невелику лунку, і поступово вливаючи воду, замішуємо не дуже круте тісто, еластичне, як для пельменів.
•Розмочені, і добре розпарені грибыотвариваем до готовності.
• Цибуля очищаємо, подрібнюємо у комбайні, або нарізати невеликими кубиками й обсмажуємо в олії до зарумянивания.
• Відварені гриби разом з обсмаженою цибулею пропускаємо через м'ясорубку.
• Тонким склянкою витискаємо кружечки, ложем в центр кожного начинку і формуємо вареники, добре їх защипываем.
• Вареники опускаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо до готовності 6 -7 хвилин.
•Потім шумівкою дістаємо з води, даємо воді стекти й перекладаємо в миску.
• Готові вареники поливаємо рослинним маслом, в якому обсмажували цибулю.
• Миску з варениками злегка струшуємо, щоб вареники вкрилися маслом і не склеювалися один з одним.
• Можна використовувати пісний майонез.

Готуємо смачні прості і корисні пісні вареники
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: