Загрузка...

Вареники з капустою

Вареники з капустою
0
0
19 кві
Вареники з капустою


Готуємо дуже смачні вареники з капустою


Хочете бути бадьорими і в гарному настрої - вживайте більше капусти і страв з неї. Наші предки були мудрими людьми, вони цінували капусту не тільки як їжу, але і як ліки. Часто використовую рада мудрих людей, і готую вареники з капустою. Адже капуста дуже багата вітамінами С. Якщо будемо їсти капусту, тоді забудемо про неприємності з серцем і шлунком.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування вареники з капустою:
Для тіста:

• 3 склянки борошна
• ? склянки води
• 2 яйця
• 0,5 чайної ложки солі
Для начинки:
•1 кг квашеної капусти або свіжої
• 2 столових ложки смальцю
• 1 столова ложка цукру
• 100 г томатного соусу
• 2 цибулини
• 4 горошини чорного перцю
• сіль, перець
Для заправки:
• 2 цибулини
• 100 г рослинної олії

Процес рприготовления:
• Готуємо тісто для вареників, при цьому потрібно враховувати, що якщо будемо використовувати овочеву начинку, то в тісто потрібно збільшити кількість яєць, щоб краще тримався форми, а вареники не руйнувалися.
• Борошно просіваємо, гіркою, по центру робимо невелике поглиблення, всипаємо сіль, вибивааємо яйця і, поступово вливаємо воду, замішуємо не дуже круте тісто.
• Тісто має бути не сильно крутим, але і не дуже м'яким, скажімо так крутоватым.
• Тісто залишаємо і починаємо готувати начинку.
• Квашену капусту віджимаємо від соку, а свіжу, очищаємо, промиваємо і дрібно шаткуємо.
• Підготовлену таким чином капусту тушкуємо до готовності, додавши до неї жир, томат, воду або бульйон.
• Цибулю очистити, нарізати маленькими кубиками й обсмажуємо в жирі до прозорості, додаємо в капусту, добре перемішуємо й тушкуємо до готовності, щоб капустяна начинка трошки підсохла.
• Тісто колисаємось товщиною 1, 1,5 мл і склянкою вирізаємо кружечками.
• На кружечки викладаємо фарш, складаємо удвічі і добре защипываем.
• Приготовані вареники опускаємо в кипячу воду і варити, помішуючи.
• Вареники вважаються готовими, якщо протягом 5 -6 хвилин вареники спливуть на поверхню води.
• Шумівкою дістаємо з води, відкидаючи на друшляк.
• Готуємо заправку до вареників.
• Цибуля очищаємо, нарізаємо кубиками, обсмажуємо в олії.
• Вареники викладаємо в посуд, в якому будемо їх подавати, поливаємо рослинним маслом, змішаним з підсмаженою цибулею, злегка струшуємо, щоб поливання рівномірно розподілилася, і вареники не склеювалися між собою.

Готоим самі будинки вареники з капустою в приготуванні вони дуже прості
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: