Вареники з капустою

Вареники з капустою
0
0
19 кві
Вареники з капустою


Готуємо дуже смачні вареники з капустою


Хочете бути бадьорими і в гарному настрої - вживайте більше капусти і страв з неї. Наші предки були мудрими людьми, вони цінували капусту не тільки як їжу, але і як ліки. Часто використовую рада мудрих людей, і готую вареники з капустою. Адже капуста дуже багата вітамінами С. Якщо будемо їсти капусту, тоді забудемо про неприємності з серцем і шлунком.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування вареники з капустою:
Для тіста:

• 3 склянки борошна
• ? склянки води
• 2 яйця
• 0,5 чайної ложки солі
Для начинки:
•1 кг квашеної капусти або свіжої
• 2 столових ложки смальцю
• 1 столова ложка цукру
• 100 г томатного соусу
• 2 цибулини
• 4 горошини чорного перцю
• сіль, перець
Для заправки:
• 2 цибулини
• 100 г рослинної олії

Процес рприготовления:
• Готуємо тісто для вареників, при цьому потрібно враховувати, що якщо будемо використовувати овочеву начинку, то в тісто потрібно збільшити кількість яєць, щоб краще тримався форми, а вареники не руйнувалися.
• Борошно просіваємо, гіркою, по центру робимо невелике поглиблення, всипаємо сіль, вибивааємо яйця і, поступово вливаємо воду, замішуємо не дуже круте тісто.
• Тісто має бути не сильно крутим, але і не дуже м'яким, скажімо так крутоватым.
• Тісто залишаємо і починаємо готувати начинку.
• Квашену капусту віджимаємо від соку, а свіжу, очищаємо, промиваємо і дрібно шаткуємо.
• Підготовлену таким чином капусту тушкуємо до готовності, додавши до неї жир, томат, воду або бульйон.
• Цибулю очистити, нарізати маленькими кубиками й обсмажуємо в жирі до прозорості, додаємо в капусту, добре перемішуємо й тушкуємо до готовності, щоб капустяна начинка трошки підсохла.
• Тісто колисаємось товщиною 1, 1,5 мл і склянкою вирізаємо кружечками.
• На кружечки викладаємо фарш, складаємо удвічі і добре защипываем.
• Приготовані вареники опускаємо в кипячу воду і варити, помішуючи.
• Вареники вважаються готовими, якщо протягом 5 -6 хвилин вареники спливуть на поверхню води.
• Шумівкою дістаємо з води, відкидаючи на друшляк.
• Готуємо заправку до вареників.
• Цибуля очищаємо, нарізаємо кубиками, обсмажуємо в олії.
• Вареники викладаємо в посуд, в якому будемо їх подавати, поливаємо рослинним маслом, змішаним з підсмаженою цибулею, злегка струшуємо, щоб поливання рівномірно розподілилася, і вареники не склеювалися між собою.

Готоим самі будинки вареники з капустою в приготуванні вони дуже прості
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: