Загрузка...

Пісне тісто для вареників

Пісне тісто для вареників
+1
0
19 кві
Пісне тісто для вареників


Готуємо пісне тісто для вареників простий рецепт


Великий піст не тільки тривалий, але і строгий. Відмовляючись від м'ясних та інших смачних страв, ми піклуємося про те, щоб забезпечити організм гідними компонентами вітамінів. Ми дуже часто готуємо вареники. Пісне тісто для вареників мало чим відрізняється від звичайного. Просто замішуємо його на воді і солі без яєць. А вибір начинки дуже великий. Можна використовувати всі можливі овочі і фрукти, ягоди.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування вареники з капустою та грибами:
•3,5 склянки борошна
• 1,5 склянки води
• щіпка солі
• 0,5 кг капусти
• 300 г грибів
• 3 цибулини
• 100 г рослинної олії

Процес рприготовления:
• Борошно просіваємо, додаємо сіль, поступово підливаючи воду, замішуючи не дуже круте тісто.
• Тісто залишаємо, а тим часом готуємо начинку.
• Гриби відварюємо до готовності, відвар зливаємо, оцеживаем, і будемо використовувати при приготуванні капусти.
• Віджату від соку квашену капусту або нашатковану свіжу, тушкуємо в олії, додаючи бульйон, в якому отваривались гриби.
• Гриби нарізати маленькими шматочками.
• Цибуля очищаємо, дрібно нарізаємо, за бажанням кубиками або долькамии обсмажуємо в рослинній олії до красивої рум'яної скоринки.
• Потім додаємо до цибулі гриби й обсмажуємо разом з цибулею.
• Обсмажені цибулю з грибами додаємо до капусті, все добре перемішуємо й тушкуємо до готовності, додавши сіль і перець.
• Тісто тонко колисаємось, вирізаємо кружечки, викладаємо на них начинку і формуємо вареники, добре їх защипывая.
• Приготовані вареники опускаємо в киплячу воду і відварюємо до готовності протягом 6 хвилин.
• Дістаємо за допомогою шумівки з води, викладаємо в друшляк, щоб стекла вода.
• Цибулю очистити, нарізати кільцями й обсмажуємо на сковороді.
• Вареники поливаємо рослинним маслом з цибулею, струшуємо, щоб поливання розподілилася за своїм обсягом, щоб уникнути їх склеювання.

Готуємо відмінне пісне тісто для вареників без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: