Вареники з вишнею

Вареники з вишнею
0
0
19 кві
Вареники з вишнею


Готуємо дуже смачні вареники з вишнею
Вареники, мабуть, одне з тих страв, яке ніколи не проїдається. Вони завжди з різною начинкою, тому і смак у них завжди новий. А ось вареник з вишнею - це щось незвичайне. З цукром і сметаною,соковиті, і ароматні, ну хто може відмовитися? І готувати їх можна круглий рік. Вишні свіжі, консервовані або заморожені. Яким з них ми будемо використовувати, не має значення. Смак буде відмінний.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування вареники з вишнею:
Для тіста
•3 склянки борошна
• 1 склянку води (можна трохи менше)
• 2 яйця
Для начинки:
• 4 склянки вишні
• 0,5 склянки цукру
• 50 г вершкового масла
• 50 г цукру
Для поливання:
• сметана
• вишневий сік

процес приготування:
• Просіваємо борошно, вибивааємо яйця, і поступово підливаючи воду, замішуємо не дуже круте тісто, так як круте тісто буде складно розгойдувати і важко ліпити вареники.
• Тісто має бути середньої щільності.
• Вишні перебираємо, відриваємо плодоніжки, видалимо кісточки, викладаємо в посуд, пересипаємо цукром, даємо постояти протягом 30 хвилин.
• Потім вишні відкидаємо на сито або друшляк, щоб відцідити вишневий сік, який будемо подавати до
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: