Загрузка...

Манти класичні

Манти класичні
0
0
19 кві
Манти класичні


Інгредієнти:

• Баранина м'якоть - 600г
• Цибуля - 6шт
• Жир-сирець - 75г
• Рослинна олія - 1,5 ст. ложки
• Вода - 1/2 склянки
• Простокваша - 2/3 склянки
або сметана - 3 ст. ложки
• Чорний перець мелений - щіпка
Тісто:
• Борошно - 3 склянки
• Вода - 2/3 склянки
• Яйце - 2шт
• Сіль

Приготування:

• Для приготування фаршу м'ясо підготовляє наступним чином: видаляються плівки, сухожилля, чистий м'якоть нарізується невеликими шматочками та пропускаємо через м'ясорубку з великою ґратами.
• Потім у фарш додається дрібно нарізану цибулю, вода, сіль, перець, маса ретельно перемішується.
• Дрібними кубиками нарізується жир-сирець.
• Для приготування тіста яйця перемішуються з водою.
• Додається борошно, замішується круте тісто, яке згодом накривається серветкою і расстаивается близько 30-40 хвилин.
• Потім тісто розкочується в палять, розділяється на шматочки завбільшки з волоський горіх.
• Кожен м'яч тесту розкочується у корж, у якої краю тонше середини.
• Підготовлений фарш викладається на середину кожної коржі, додається кілька шматочків жиру.
• Краю защыпаються таким чином, щоб виріб придбало овальне-круглу форму.
• Потім манти викладаються на ґрати мантышницы або по-іншому каскана, яка попередньо змазується маслом.
• Манти доводяться до готовності на пару протягом 40 хвилин.
• Готові манти подаються на великому блюді, окремо подається сметана або кисле молоко.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: