Манти класичні

Манти класичні
0
0
19 кві
Манти класичні


Інгредієнти:

• Баранина м'якоть - 600г
• Цибуля - 6шт
• Жир-сирець - 75г
• Рослинна олія - 1,5 ст. ложки
• Вода - 1/2 склянки
• Простокваша - 2/3 склянки
або сметана - 3 ст. ложки
• Чорний перець мелений - щіпка
Тісто:
• Борошно - 3 склянки
• Вода - 2/3 склянки
• Яйце - 2шт
• Сіль

Приготування:

• Для приготування фаршу м'ясо підготовляє наступним чином: видаляються плівки, сухожилля, чистий м'якоть нарізується невеликими шматочками та пропускаємо через м'ясорубку з великою ґратами.
• Потім у фарш додається дрібно нарізану цибулю, вода, сіль, перець, маса ретельно перемішується.
• Дрібними кубиками нарізується жир-сирець.
• Для приготування тіста яйця перемішуються з водою.
• Додається борошно, замішується круте тісто, яке згодом накривається серветкою і расстаивается близько 30-40 хвилин.
• Потім тісто розкочується в палять, розділяється на шматочки завбільшки з волоський горіх.
• Кожен м'яч тесту розкочується у корж, у якої краю тонше середини.
• Підготовлений фарш викладається на середину кожної коржі, додається кілька шматочків жиру.
• Краю защыпаються таким чином, щоб виріб придбало овальне-круглу форму.
• Потім манти викладаються на ґрати мантышницы або по-іншому каскана, яка попередньо змазується маслом.
• Манти доводяться до готовності на пару протягом 40 хвилин.
• Готові манти подаються на великому блюді, окремо подається сметана або кисле молоко.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: