Рецепти з фото і відео

Вареники з вишнею

Вареники з вишнею
0
0
18 кві
Вареники з вишнею


Готуємо смачні вареники з вишнею рецепт


Ця страва не залишить байдужим жодного гурмана. Для жінок і дітей вареники з вишнею є повноцінним і корисним стравою, але, при цьому, для чоловіків це тільки легкий перекус, як десерт, і майте на увазі, що ваш чоловік обов'язково вимагатиме у вас і назва страви до вареників. Ви можете експериментувати з різними начинками. Але краще всього підходять абрикоси і вишня. Можна використовувати вишню свіжу, консервовану або морожену. Ви можете заморозити вишню з літа, або купити її вже заморожену у будь-який час року в магазині.

Інгредієнти, які будуть потрібні для вареників з вишнею:
• Кисле молоко - 0,5 літрів
• Яйце 1 шт.,
• Соди - 1 чайна ложка
• Цукру - 1 столова ложка,
• Сіль,
• Просіяна борошно - 5-6 склянок приблизно,
• Вершкове масло - 1 пачка (200 грамів),

Рецепт приготування вареники з вишнею:
• Залиште вишню для розморожування. І в цей час замісіть еластичне тісто, підсипаючи у нього борошно. Тісто не повинно липнути до рук. Але і не повинно бути занадто крутим.
• Потім поставте пароварку з водою на вогонь.
• Коли вишня трохи розморозилася, але ще трохи тверда, вийміть з неї кісточки. Ви можете зробити це спеціальним інструментом, або за допомогою звичайної шпилькою, використовуючи протилежний кінець застібки.
• Відріжте від тесту кілька шматочків і, надавши їм форму ковбаски, наріжте на однакові шматочки завдовжки 4-5 см.
• Розкачайте кожен шматочок. Вони повинні бути досить товсті, приблизно 1-2 см. Чим товще тісто, тим пишніше вареники.
• На кожен розкачаний покладіть шматочок половину чайної ложки цукру і по 2-3 вишеньки. Сформує вареник і заліпіть краю.
• Зробіть таким чином всі вареники і покладіть їх в пароварку. Вареники необхідно скласти на значній відстані один від одного, так як вони сильно збільшуються.
• Накрийте вареники кришкою і варіть при середньому вогні протягом 10 хвилин.
• Поки ваші вареники варяться, розтопіть масло на великий посуді.
• Поки вариться одна партія вареників, ліпіть наступну. Готові вареники посипте цукром.
Вживати, занурюючи у розтоплене масло. Приємного апетиту!

Готуємо будинку дуже апетитні вареники з вишнею рецепт приготування без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: