Загрузка...

Рецепт манти

Рецепт манти
-1
0
18 кві
Рецепт манти


Рецепт манти дуже смачний


Немає нічого смачнішого ситних, гарячих, смачних пельменів і їх родичів. Пельмені родина дуже велика. Їх люблять багато народів, але готують їх по - різному. Традиційний рецепт манти по-узбецької кухні має свої особливості. Тут все важливо: як замішане тісто, і як воно вище, і яка начинка закладена всередині. Апетитні, смачні, з соковитою начинкою, просто не може встояти.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування мантов:
Для тіста:
•одне яйце
• одна склянка борошна
• половина склянки води
• половина чайної ложки солі
Для начинки:
•350 г свіжої курдючної баранини або жирної свинини
• 30 -50 р баранячого або свинячого сала
• щіпка гіркого перцю і зіри
• 6 цибулин
• сіль

Процес приготування:
• Цибуля очищаємо, нарізаємо бажано дрібно, цибуля надає страві неповторний смак.
• М ’ ясо і сало подрібнюємо через м'ясорубку, додати нарізану цибулю, солимо, перчимо за смаком.
• В миску просіваємо борошно, збиваємо яйце, воду або молоко, 0,5 чайної ложки солі і замішуємо круте тісто, відставляємо його на 30 хвилин.
• Приготоване тісто розрізаємо на чотири частини, потім кожен шматок поділяємо ще на 8 частин по кількості майбутніх мантов.
• Кожен шматочок тіста формуємо у вигляді маленького кульки завбільшки з волоський горіх, розгортаємо тонкі коржі.
• По центру кожної коржі викладаємо по 1 столовій ложці приготованого раніше фаршу, зліпивши манти, дно кожного трохи далі в рослинна олія, налите в блюдо, щоб вони не прилипали до ярусу мантошницы.
• Приготовані манти викладаємо в мантошницу.
• При відсутності мантошницы, воду наливаємо у велику каструлю, на неї розміщуємо ґрати, готуємо щільно накриваючи кришкою, протягом 35 хвилин, при досить так сильному кипіння води.
•Приготовані манти викладаємо на тарілку, полити розтопленим вершковим маслом і посипаємо чорним меленим перцем.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: