Рецепт манти

Рецепт манти
-1
0
18 кві
Рецепт манти


Рецепт манти дуже смачний


Немає нічого смачнішого ситних, гарячих, смачних пельменів і їх родичів. Пельмені родина дуже велика. Їх люблять багато народів, але готують їх по - різному. Традиційний рецепт манти по-узбецької кухні має свої особливості. Тут все важливо: як замішане тісто, і як воно вище, і яка начинка закладена всередині. Апетитні, смачні, з соковитою начинкою, просто не може встояти.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування мантов:
Для тіста:
•одне яйце
• одна склянка борошна
• половина склянки води
• половина чайної ложки солі
Для начинки:
•350 г свіжої курдючної баранини або жирної свинини
• 30 -50 р баранячого або свинячого сала
• щіпка гіркого перцю і зіри
• 6 цибулин
• сіль

Процес приготування:
• Цибуля очищаємо, нарізаємо бажано дрібно, цибуля надає страві неповторний смак.
• М ’ ясо і сало подрібнюємо через м'ясорубку, додати нарізану цибулю, солимо, перчимо за смаком.
• В миску просіваємо борошно, збиваємо яйце, воду або молоко, 0,5 чайної ложки солі і замішуємо круте тісто, відставляємо його на 30 хвилин.
• Приготоване тісто розрізаємо на чотири частини, потім кожен шматок поділяємо ще на 8 частин по кількості майбутніх мантов.
• Кожен шматочок тіста формуємо у вигляді маленького кульки завбільшки з волоський горіх, розгортаємо тонкі коржі.
• По центру кожної коржі викладаємо по 1 столовій ложці приготованого раніше фаршу, зліпивши манти, дно кожного трохи далі в рослинна олія, налите в блюдо, щоб вони не прилипали до ярусу мантошницы.
• Приготовані манти викладаємо в мантошницу.
• При відсутності мантошницы, воду наливаємо у велику каструлю, на неї розміщуємо ґрати, готуємо щільно накриваючи кришкою, протягом 35 хвилин, при досить так сильному кипіння води.
•Приготовані манти викладаємо на тарілку, полити розтопленим вершковим маслом і посипаємо чорним меленим перцем.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: