Загрузка...

Вареники з картоплею

Легкий рецепт з фото вареники з картоплею саме те, що потрібно господиням в повсякденному житті. Ваші близькі подякують вам за смачний обід. Всі ми любимо вареники. Одні обожнюють їх з сиром, інші - з вишнями, треті - з капустою, а я дуже люблю вареники з картоплею. Запропонований рецепт з фотографіями буде корисний тим, хто ще жодного разу не готував вареників. Якщо ви збираєте в свою колекцію смачні рецепти, то вареники з картоплею те, що вам потрібно. Спробуйте і переконайтеся самі, що приготування страви не складе вам великої праці.
Вареники з картоплею
0
0
20 жов
Інгредієнти:
  • 5 ст. борошна вищого сорту
  • 1 ст. кефіру
  • 0,5 ч. л. соди
  • 8 картоплин
  • 2 цибулини
  • 3 ст. л. соняшникової олії
  • 10 г вершкового масла
  • Чорний мелений перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Картоплю необхідно помити, почистити і знову помити. Потім розрізаємо на 4 частини і кладемо в каструлю. Заливаємо картоплю холодною водою і ставимо варитися на великому вогні. Коли закипить, посоліть, зробіть маленький вогонь і варіть до готовності.

  • Крок 2

    Цибулини очищаємо і дрібно нарізаємо. Розігріваємо Сковороду, вливаємо трохи соняшникової олії і пасеруємо цибулю. Коли він знайде золотавість, вимикайте.

  • Крок 3

    Коли картопля звариться, зцідіть воду. Покладіть до нього вершкове масло, третину цибулі і розімніть товкачиком. Додаємо до маси сіль, перець і перемішуємо. Ставимо начинку в сторону, щоб охолола.

  • Крок 4

    Тим часом приступимо до приготування тіста. Виливаємо В миску кефір. Він повинен мати кімнатну температуру. Туди додаємо соду і сіль, перемішуємо. Борошно треба додавати порційно по півсклянки. Тісто перемішуйте ложкою, а коли вже загусне, то місіть руками. Покладіть тісто на обробну дошку і замішують до потрібного стану. Воно повинно бути крутим, але до рук не прилипати.

  • Крок 5

    Візьміть шматок тіста і зробіть з нього смужку у вигляді товстого шнура. Поріжте на квадратики, які вмочіть в борошно і розкачайте на дошці з допомогою качалки. Повині виходити кружечки.

  • Крок 6

    Тепер в кожен кружечок покладіть трохи картопляної начинки і зліпіть краї кружечка. Готові вареники викладайте на дошку, посипану борошном.

  • Крок 7

    У каструлю влийте воду, посоліть і доведіть до кипіння на великому вогні. Потім вареники кладемо в киплячу воду і варимо до готовності. За допомогою лопатки їх потрібно легенько перемішати, інакше злипнуться. Вогонь зробіть середнім. Коли вареники спливуть, варити ще 3 хвилини і з допомогою шумівки діставайте з каструлі.

  • Крок 8

    Готові вареники треба перемішати із смаженою цибулею і можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: