Вареники з картоплею

Легкий рецепт з фото вареники з картоплею саме те, що потрібно господиням в повсякденному житті. Ваші близькі подякують вам за смачний обід. Всі ми любимо вареники. Одні обожнюють їх з сиром, інші - з вишнями, треті - з капустою, а я дуже люблю вареники з картоплею. Запропонований рецепт з фотографіями буде корисний тим, хто ще жодного разу не готував вареників. Якщо ви збираєте в свою колекцію смачні рецепти, то вареники з картоплею те, що вам потрібно. Спробуйте і переконайтеся самі, що приготування страви не складе вам великої праці.
Вареники з картоплею
0
0
20 жов
Інгредієнти:
  • 5 ст. борошна вищого сорту
  • 1 ст. кефіру
  • 0,5 ч. л. соди
  • 8 картоплин
  • 2 цибулини
  • 3 ст. л. соняшникової олії
  • 10 г вершкового масла
  • Чорний мелений перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Картоплю необхідно помити, почистити і знову помити. Потім розрізаємо на 4 частини і кладемо в каструлю. Заливаємо картоплю холодною водою і ставимо варитися на великому вогні. Коли закипить, посоліть, зробіть маленький вогонь і варіть до готовності.

  • Крок 2

    Цибулини очищаємо і дрібно нарізаємо. Розігріваємо Сковороду, вливаємо трохи соняшникової олії і пасеруємо цибулю. Коли він знайде золотавість, вимикайте.

  • Крок 3

    Коли картопля звариться, зцідіть воду. Покладіть до нього вершкове масло, третину цибулі і розімніть товкачиком. Додаємо до маси сіль, перець і перемішуємо. Ставимо начинку в сторону, щоб охолола.

  • Крок 4

    Тим часом приступимо до приготування тіста. Виливаємо В миску кефір. Він повинен мати кімнатну температуру. Туди додаємо соду і сіль, перемішуємо. Борошно треба додавати порційно по півсклянки. Тісто перемішуйте ложкою, а коли вже загусне, то місіть руками. Покладіть тісто на обробну дошку і замішують до потрібного стану. Воно повинно бути крутим, але до рук не прилипати.

  • Крок 5

    Візьміть шматок тіста і зробіть з нього смужку у вигляді товстого шнура. Поріжте на квадратики, які вмочіть в борошно і розкачайте на дошці з допомогою качалки. Повині виходити кружечки.

  • Крок 6

    Тепер в кожен кружечок покладіть трохи картопляної начинки і зліпіть краї кружечка. Готові вареники викладайте на дошку, посипану борошном.

  • Крок 7

    У каструлю влийте воду, посоліть і доведіть до кипіння на великому вогні. Потім вареники кладемо в киплячу воду і варимо до готовності. За допомогою лопатки їх потрібно легенько перемішати, інакше злипнуться. Вогонь зробіть середнім. Коли вареники спливуть, варити ще 3 хвилини і з допомогою шумівки діставайте з каструлі.

  • Крок 8

    Готові вареники треба перемішати із смаженою цибулею і можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: