Кулінарія рецепти з фото

Кулінарія рецепти з фото


Кондитерські вироби відіграють важливу роль в нашому житті, але кулінарія завжди буде на першому місці. Кулінарія рецепти з фото, природно, більш зрозуміла і доступна особливо для новачків. Але є такі страви, які нам знайомі з дитинства і ми бачили, як їх готують наші мами або бабусі і залишається справа за малим - визначити кількість продуктів, а все інше в нашій пам'яті зберігається не тільки, як приємний спогад про домашні клопоти, але і як детальна інструкція процесу приготування.
Кулінарія рецепти з фото
+2
0
30 січ
Інгредієнти:
  • Сир - 500г
  • Борошно - 180г
  • Яйця - 3шт
  • Булка (терта) - 20г
  • Жир - 30г
  • Масло вершкове - 30г
  • Панірувальні сухарі
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Свіжий некислий сир ретельно віджимається, потім перетирається через сито (можна пропустити через м'ясорубку).

  • Крок 2

    Жир перетирається з жовтками, сиром і борошном до утворення однорідної маси.

  • Крок 3

    Білки окремо збиваються в густу піну і потім акуратно додаються в першу масу.

  • Крок 4

    Додається сіль і готове тісто викладається на посипану борошном обробну дошку. З тіста формуется товстий валик близько 3см діаметром.

  • Крок 5

    Ножем розрізається навскоси на кружечки шириною не більше 2-3см.

  • Крок 6

    Підготовлені вареники викладаються в киплячу попередньо підсолену воду, перемішуються щоб уникнути склеювання, каструля накривається кришкою.

  • Крок 7

    За допомогою шумівки або невеликого друшляка витягуються з води готові вареники і викладаються на блюдо.

  • Крок 8

    Поливаються попередньо розтопленим вершковим маслом, змішаним з обсмаженої булкою і панірувальними сухарями. До ледачим вареників окремо подається молоко або сметана.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: