Загрузка...

Кулінарія рецепти з фото

Кулінарія рецепти з фото


Кондитерські вироби відіграють важливу роль в нашому житті, але кулінарія завжди буде на першому місці. Кулінарія рецепти з фото, природно, більш зрозуміла і доступна особливо для новачків. Але є такі страви, які нам знайомі з дитинства і ми бачили, як їх готують наші мами або бабусі і залишається справа за малим - визначити кількість продуктів, а все інше в нашій пам'яті зберігається не тільки, як приємний спогад про домашні клопоти, але і як детальна інструкція процесу приготування.
Кулінарія рецепти з фото
+2
0
30 січ
Інгредієнти:
  • Сир - 500г
  • Борошно - 180г
  • Яйця - 3шт
  • Булка (терта) - 20г
  • Жир - 30г
  • Масло вершкове - 30г
  • Панірувальні сухарі
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Свіжий некислий сир ретельно віджимається, потім перетирається через сито (можна пропустити через м'ясорубку).

  • Крок 2

    Жир перетирається з жовтками, сиром і борошном до утворення однорідної маси.

  • Крок 3

    Білки окремо збиваються в густу піну і потім акуратно додаються в першу масу.

  • Крок 4

    Додається сіль і готове тісто викладається на посипану борошном обробну дошку. З тіста формуется товстий валик близько 3см діаметром.

  • Крок 5

    Ножем розрізається навскоси на кружечки шириною не більше 2-3см.

  • Крок 6

    Підготовлені вареники викладаються в киплячу попередньо підсолену воду, перемішуються щоб уникнути склеювання, каструля накривається кришкою.

  • Крок 7

    За допомогою шумівки або невеликого друшляка витягуються з води готові вареники і викладаються на блюдо.

  • Крок 8

    Поливаються попередньо розтопленим вершковим маслом, змішаним з обсмаженої булкою і панірувальними сухарями. До ледачим вареників окремо подається молоко або сметана.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: