Манти рецепт

Манти рецепт


Їжа, приготована на пару, має більш ніжний смак і неймовірну соковитість. Пропонуємо вашій увазі найсмачніші манти рецепт приготування дуже простий.
Манти рецепт
0
0
21 січ
Інгредієнти:
  • Борошно - 500г
  • Вода - 200мл
  • Сіль - 30г
  • Баранина м\'якоть - 1,2кг
  • Цибуля - 420г
  • Сало курдючне - 40г
  • Чорний перець мелений
  • Сіль
  • Оцет 3% - 200мл
  • або густа сметана - 300г
  • Спеції
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Замішується круте тісто з перерахованих інгредієнтів.

  • Крок 2

    Готове тісто формується у вигляді батона і розділяється на невеликі шматочки по 20г.

  • Крок 3

    Після чого розкочуються на тонкі кружальця з витонченими краями в порівнянні з серединою.

  • Крок 4

    Баранина пропускається через м'ясорубку, додається подрібнену цибулю, холодна вода, товчений перець, сіль - все добре перемішується.

  • Крок 5

    Баранину краще брати жирну, якщо вона пісна, додається курдючне сало)

  • Крок 6

    У фарш додається за бажанням подрібнений часник.

  • Крок 7

    На середину коржів / кружечків викладається фарш, краї защипують, надається овально-кругла форма.

  • Крок 8

    Грати (каськана) змащуються жиром і на них викладаються підготовлені манти.

  • Крок 9

    Манти доводяться до готовності на пару (приблизно 30 хвилин, в крайньому випадку, 40).

  • Крок 10

    Готові манти викладаються на порційні тарілки або спільне велике блюдо.

  • Крок 11

    Оцет або сметана змішуються зі спеціями, і подається окремо.

  • Крок 12

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: