Загрузка...

Манти рецепт

Манти рецепт


Їжа, приготована на пару, має більш ніжний смак і неймовірну соковитість. Пропонуємо вашій увазі найсмачніші манти рецепт приготування дуже простий.
Манти рецепт
0
0
21 січ
Інгредієнти:
  • Борошно - 500г
  • Вода - 200мл
  • Сіль - 30г
  • Баранина м\'якоть - 1,2кг
  • Цибуля - 420г
  • Сало курдючне - 40г
  • Чорний перець мелений
  • Сіль
  • Оцет 3% - 200мл
  • або густа сметана - 300г
  • Спеції
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Замішується круте тісто з перерахованих інгредієнтів.

  • Крок 2

    Готове тісто формується у вигляді батона і розділяється на невеликі шматочки по 20г.

  • Крок 3

    Після чого розкочуються на тонкі кружальця з витонченими краями в порівнянні з серединою.

  • Крок 4

    Баранина пропускається через м'ясорубку, додається подрібнену цибулю, холодна вода, товчений перець, сіль - все добре перемішується.

  • Крок 5

    Баранину краще брати жирну, якщо вона пісна, додається курдючне сало)

  • Крок 6

    У фарш додається за бажанням подрібнений часник.

  • Крок 7

    На середину коржів / кружечків викладається фарш, краї защипують, надається овально-кругла форма.

  • Крок 8

    Грати (каськана) змащуються жиром і на них викладаються підготовлені манти.

  • Крок 9

    Манти доводяться до готовності на пару (приблизно 30 хвилин, в крайньому випадку, 40).

  • Крок 10

    Готові манти викладаються на порційні тарілки або спільне велике блюдо.

  • Крок 11

    Оцет або сметана змішуються зі спеціями, і подається окремо.

  • Крок 12

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: