Загрузка...

Пельмені рецепт

Пельмені рецепт


У далекому 14-му столітті пельмені з'явилися на російській землі і з тих пір їх по праву називають національним блюдом, особливо вони прижилися у сибіряків, адже кухня без пельменів це можна сказати не кухня. Пельмені рецепт, яких Вам представлений один з небагатьох, які можна легко приготувати в домашніх умовах. Отже готуємо смачні, апетитні равіолі, назву їх "Донські".
Пельмені рецепт
0
0
21 січ
Інгредієнти:
  • Борошно в/с - 0,5 кг.
  • Вода - 0,5 ст.
  • Свіже яйце - 1 шт.
  • Сіль-за смаком.
  • М\'якоть яловичини - 0,35 кг
  • М\'якоть свинини - 0,2 кг.
  • Цибуля ріпчаста - 2 головки.
  • Капуста квашена - 0,15 кг
  • Сіль і чорний перець - за смаком.
  • Сметана свіжа - 0,2 кг.
  • Сіль - 0,5 чайної ложки.
  • Мелений червоний перець - на кінці ножа.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У гірці борошна зробити поглиблення, після чого влити в нього яйце і воду, за смаком посолити і замісити круте тісто. На 30 хвилин накрити рушником.

  • Крок 2

    Квашену капусту, цибулю, свинину і яловичину дрібно перемолоти в м'ясорубці, після чого добре перемішати.

  • Крок 3

    Тісто розкачати в тонкий корж, після чого за допомогою 200 гр. склянки видавити в тесті круглі коржі, покласти в кожну корж фарш і зробити пельмень.

  • Крок 4

    У воду киплячу додати сіль, перець і лавровий лист.

  • Крок 5

    Опустити пельмені. Після спливання в окропі пельмені готові до вживання.

  • Крок 6

    Подаються пельмені з соусом.

  • Крок 7

    Щоб приготувати соус, треба перемішати сметану з сіллю і перцем.

  • Крок 8

    Ну от і все, смачні пельмені можна їсти!

  • Крок 9

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: