Пельмені рецепт

Пельмені рецепт


У далекому 14-му столітті пельмені з'явилися на російській землі і з тих пір їх по праву називають національним блюдом, особливо вони прижилися у сибіряків, адже кухня без пельменів це можна сказати не кухня. Пельмені рецепт, яких Вам представлений один з небагатьох, які можна легко приготувати в домашніх умовах. Отже готуємо смачні, апетитні равіолі, назву їх "Донські".
Пельмені рецепт
0
0
21 січ
Інгредієнти:
  • Борошно в/с - 0,5 кг.
  • Вода - 0,5 ст.
  • Свіже яйце - 1 шт.
  • Сіль-за смаком.
  • М\'якоть яловичини - 0,35 кг
  • М\'якоть свинини - 0,2 кг.
  • Цибуля ріпчаста - 2 головки.
  • Капуста квашена - 0,15 кг
  • Сіль і чорний перець - за смаком.
  • Сметана свіжа - 0,2 кг.
  • Сіль - 0,5 чайної ложки.
  • Мелений червоний перець - на кінці ножа.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У гірці борошна зробити поглиблення, після чого влити в нього яйце і воду, за смаком посолити і замісити круте тісто. На 30 хвилин накрити рушником.

  • Крок 2

    Квашену капусту, цибулю, свинину і яловичину дрібно перемолоти в м'ясорубці, після чого добре перемішати.

  • Крок 3

    Тісто розкачати в тонкий корж, після чого за допомогою 200 гр. склянки видавити в тесті круглі коржі, покласти в кожну корж фарш і зробити пельмень.

  • Крок 4

    У воду киплячу додати сіль, перець і лавровий лист.

  • Крок 5

    Опустити пельмені. Після спливання в окропі пельмені готові до вживання.

  • Крок 6

    Подаються пельмені з соусом.

  • Крок 7

    Щоб приготувати соус, треба перемішати сметану з сіллю і перцем.

  • Крок 8

    Ну от і все, смачні пельмені можна їсти!

  • Крок 9

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: