Загрузка...

Вареники з вишнями рецепт з фото

Вареники з вишнями рецепт з фото


Вареники з вишнями - найсмачніші вареники. Солодко-кислі, зі сметаною! Приготуйте вареники з вишнями на нашу рецептом і порадуйте своїх близьких.
Вареники з вишнями рецепт з фото
0
0
26 лис
Інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 0,5 кг
  • Яйце куряче 1 шт
  • Кефір 150 г
  • Цукор пісок 2 ст л
  • Кориця мелена 1 коф л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Насамперед приготувати всі продукти. Я люблю все підготувати, а потім починати.

  • Крок 2

    Вишні зібрала у своєму саду. Це дикі вишні (вони не такі великі). Ці вишні дозрівають до чорна, тому соковиті і гарного кольору. Борошно просіяти в миску (не всю, залиште на підсипку). Краще звичайно борошно засипати частинами (вимішуючи тісто), але я звикла до своїх пропорціях і сиплю сміливо не повний 1 кг. Кефір злегка підігріти, розбити в нього яйця і додати дрібку солі. Перемішати кефір і влити в борошно. Зігнати тісто. Якщо воно дуже! липне до рук, додайте борошно. Тісто має вийти м'яким, його приємно тримати в руках. Домішувати тісто я вже на столі, сильно на нього не натискаючи.

  • Крок 3

    Тісто відкладемо і накриємо рушником. Займемося вишнею. Вишню помити і видалити кісточки. У мене ось така штука. Торік я не встигла її купити. а зараз, тільки вона з'явилася, я тут же прикупила. І дуже вдало. Після цю штуку купити вже стало неможливо ні де. Так що я її позичала всім своїм знайомим. Подивіться - вишні залишилися цілими, але без кісток!

  • Крок 4

    цукрову пудру і корицю перемішати і обваляти в цьому вишні. Вишня, сама по собі кисла. Таким чином я її роблю солодкою з приємним ароматом. Розгортає тісто, вирізаємо (чим завгодно) кружечки. На кожен кружечок по дві вишні та ліпимо вареники. Я їх ліплю ось такими.

  • Крок 5

    Поки ліпимо, у великій каструлі нагрівається вода. Як закипіла, кидаємо вареники і обережно перемішаємо. З моменту закипання вже вареників, чекаємо 5 хв. Так це свіжі вареники, то цього часу достатньо. якщо ж заморожені, то 7 хв.

  • Крок 6

    Витягуємо вареники шумівкою в миску. Зверху шматочок вершкового масла і вперед! Ще звичайно сметану до вареників. І. .. ммм .... як це смачно! Пригощайтеся!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: