Загрузка...

Ледачі вареники

Ледачі вареники


Чудове за простотою приготування блюдо, смачне і ніжне, улюблене дітьми та дорослими - це ліниві вареники. Для дітей і стежать за стрункістю фігури, вареники можна подати зі свіжою полуницею, малиною або приготувати соус зі свіжозаморожених фруктів або ягід, а для тих хто, поснідавши, не знає коли він пообідає, додайте сметани.
Ледачі вареники
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • 250 г сиру
  • 1 ч. л. солі
  • 2-3 ст. л. цукру
  • 1 яйце
  • 3-4 ст. л. борошна +
  • борошно для посипання столу
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Каструлю з водою поставте на вогонь для закипання, так як тісто для вареників готується дуже швидко. У миску викладіть сир, додайте сіль, цукор, яйце і розімніть виделкою або ложкою.

  • Крок 2

    Всипте борошно і ретельно перемішайте з сирною масою. Тісто повинно вийти м'яким і може прилипати до рук, але якщо додати більше борошна, в результаті вийдуть варені грудочки тіста, а не сирні вареники.

  • Крок 3

    Стіл посипте борошном, руки також умочіть в борошно. Візьміть трохи тесту, скачайте ковбаску приблизно 2 см в діаметрі, потім наріжте шматочки навскоси або кружечками.

  • Крок 4

    Підготовлену порцію вареників опустіть в киплячу воду і щоб вареники не прилипли до дна, акуратно проведіть шумівкою (дірявої ложкою) по дну каструлі.

  • Крок 5

    Після того, як всі вареники спливуть наверх, вийміть їх шумівкою і розкладіть в порційні тарілки. Ледачі вареники з сиром подавайте, з розтопленим вершковим маслом, зі сметаною або фруктово-ягідним сиропом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: