Лазанья рецепт

Лазанья рецепт
+1
0
17 кві
Лазанья рецепт


Готуємо лазанья смачний рецепт


В даний час італійська кухня визнана однією з кращих кухонь в світі. В принципі, не дивно, адже вона відрізняється різноманітними продуктами і спеціями, а варіації різних страв, зовсім не злічити. Порадуйте своїх близьких або гостей, приготуйте лазанья рецепт.

Основні інгредієнти:
•Лазанья, листи -10 шт.;
•Фарш яловичина зі свининою;
•Борошно пшеничне - 2 ст. ложки;
•Масло вершкове -50 гр.;
•Сир «Пармезан» 60 гр.;
•Молоко - 350мл.;
•Цибулина середніх розмірів;
•Сіль, чорний перець, петрушка свіжа, базилік, оливкова олія, томатне пюре.

Процес приготування:
•Дрібно ріжемо й цибулю підсмажити на оливковій олії.
•Фарш додаємо до цибулі і смажимо до приготування м'яса.
•Додати у фарш томатне пюре. Потім додаємо зелень. Тушкуємо 5 хвилин.
•Для соусу (бешамель): топимо масло в товстостінної посуді на помірному вогні, потім додаємо борошно, вимішуємо. Далі вливаємо молоко і тримаємо на плиті близько 7 хвилин. Соус загусло, солимо й перчимо.
•Деко змащуємо маслом і по дну викладаємо листи лазаньї. Зверху поливаємо трохи соусу
•На соус викладіть нашу начинку і знову прикрийте листами лазаньї. Дії варто чергувати до тих пір, поки ваше страва не придбає потрібну вам висоту. Останнім пунктом повинен бути бешамель і посипати сиром.
•Запікати в духовці при 190 градусів 30 хвилин.
•Приготувалося, даємо лазання трохи охолонути, і можна різати на порції.
Їсти краще в гарячому вигляді, тому що в холодному, смак вже трохи не такий, але все одно смачно!

Смачний лазанья рецепт готуємо швидко
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: