Загрузка...

Лазанья рецепт

Лазанья рецепт
+1
0
17 кві
Лазанья рецепт


Готуємо лазанья смачний рецепт


В даний час італійська кухня визнана однією з кращих кухонь в світі. В принципі, не дивно, адже вона відрізняється різноманітними продуктами і спеціями, а варіації різних страв, зовсім не злічити. Порадуйте своїх близьких або гостей, приготуйте лазанья рецепт.

Основні інгредієнти:
•Лазанья, листи -10 шт.;
•Фарш яловичина зі свининою;
•Борошно пшеничне - 2 ст. ложки;
•Масло вершкове -50 гр.;
•Сир «Пармезан» 60 гр.;
•Молоко - 350мл.;
•Цибулина середніх розмірів;
•Сіль, чорний перець, петрушка свіжа, базилік, оливкова олія, томатне пюре.

Процес приготування:
•Дрібно ріжемо й цибулю підсмажити на оливковій олії.
•Фарш додаємо до цибулі і смажимо до приготування м'яса.
•Додати у фарш томатне пюре. Потім додаємо зелень. Тушкуємо 5 хвилин.
•Для соусу (бешамель): топимо масло в товстостінної посуді на помірному вогні, потім додаємо борошно, вимішуємо. Далі вливаємо молоко і тримаємо на плиті близько 7 хвилин. Соус загусло, солимо й перчимо.
•Деко змащуємо маслом і по дну викладаємо листи лазаньї. Зверху поливаємо трохи соусу
•На соус викладіть нашу начинку і знову прикрийте листами лазаньї. Дії варто чергувати до тих пір, поки ваше страва не придбає потрібну вам висоту. Останнім пунктом повинен бути бешамель і посипати сиром.
•Запікати в духовці при 190 градусів 30 хвилин.
•Приготувалося, даємо лазання трохи охолонути, і можна різати на порції.
Їсти краще в гарячому вигляді, тому що в холодному, смак вже трохи не такий, але все одно смачно!

Смачний лазанья рецепт готуємо швидко
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: