Загрузка...

Паста карбонара

Паста карбонара
0
0
17 кві
Паста карбонара


Паста карбонара дуже смачний рецепт


Одне з найпопулярніших страв італійської кухні, яке без праці можна приготувати вдома, це паста карбонара. І зовсім необов'язково йти в дорогий ресторан, щоб порадувати себе цим блюдом.Итак, готуємо смачна страва спагетті карбонара без витрат.

Основні інгредієнти:
• Макарони з твердих сортів пшениці - 500 грам,
• Вершки (не менше 30% жирності) - 1 склянка,
• Часник - 2-3 зубчики,
• Яєчний жовток - 1 шт.,
• Сир Пармезан - 50 грам,
• Бекон - 200 грам,
• Оливкова олія нерафінована.

Процес приготування:
• У велику каструлю наливаємо воду в кількості, що в п'ять разів перевищує кількість сухої пасти, і ставимо на вогонь.
• Приступаємо до приготування соусу. Для цього беремо бекон і нарізати невеликими шматочками.
• Шматочки бекону відправляємо на сковороду з оливковою олією і обсмажуємо на середньому вогні.
• Часник пропускаємо через землянку і додаємо до жарящемуся бекону.
• Додаємо в сковороду жирні вершки і перець.
• Залишаємо соус гаситися на слабкому вогні.
• Тим часом у що закипіла воду додаємо трохи солі і кладемо в каструлю пасту. Відварюємо макарони до того ступеня готовності, коли вона ще трохи тверда і не розварена.
• Зливаємо воду з пасти.
• В гарячі макарони додаємо приготований соус, перемішуємо і відразу ж викладаємо на тарілки.
• Натираємо пармезан на терці і посипаємо сирної стружкою пасту.
• В кожну тарілку кладемо 1 сирий жовток посередині страви.
• Також в соус можна додати дрібно нарізану зелень базиліка і петрушки.

Готуємо смачна страва паста карбонара на нашу рецептом
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: