Паста карбонара

Паста карбонара
0
0
17 кві
Паста карбонара


Паста карбонара дуже смачний рецепт


Одне з найпопулярніших страв італійської кухні, яке без праці можна приготувати вдома, це паста карбонара. І зовсім необов'язково йти в дорогий ресторан, щоб порадувати себе цим блюдом.Итак, готуємо смачна страва спагетті карбонара без витрат.

Основні інгредієнти:
• Макарони з твердих сортів пшениці - 500 грам,
• Вершки (не менше 30% жирності) - 1 склянка,
• Часник - 2-3 зубчики,
• Яєчний жовток - 1 шт.,
• Сир Пармезан - 50 грам,
• Бекон - 200 грам,
• Оливкова олія нерафінована.

Процес приготування:
• У велику каструлю наливаємо воду в кількості, що в п'ять разів перевищує кількість сухої пасти, і ставимо на вогонь.
• Приступаємо до приготування соусу. Для цього беремо бекон і нарізати невеликими шматочками.
• Шматочки бекону відправляємо на сковороду з оливковою олією і обсмажуємо на середньому вогні.
• Часник пропускаємо через землянку і додаємо до жарящемуся бекону.
• Додаємо в сковороду жирні вершки і перець.
• Залишаємо соус гаситися на слабкому вогні.
• Тим часом у що закипіла воду додаємо трохи солі і кладемо в каструлю пасту. Відварюємо макарони до того ступеня готовності, коли вона ще трохи тверда і не розварена.
• Зливаємо воду з пасти.
• В гарячі макарони додаємо приготований соус, перемішуємо і відразу ж викладаємо на тарілки.
• Натираємо пармезан на терці і посипаємо сирної стружкою пасту.
• В кожну тарілку кладемо 1 сирий жовток посередині страви.
• Також в соус можна додати дрібно нарізану зелень базиліка і петрушки.

Готуємо смачна страва паста карбонара на нашу рецептом
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: