Загрузка...

Паста з морепродуктами

Паста з морепродуктами
0
0
17 кві
Паста з морепродуктами


Паста з морепродуктами дуже смачний рецепт


Паста з морепродуктами або паста Марінара - це вишуканий і смачна страва стане неперевершеною хітом для любителів страв з морепродуктів.

Основні інгредієнти:
• Паста (спагетті) - 500 грам,
• Морепродукти - 500 грам,
• Мідії в раковинах - 300 грам,
• Цибуля ріпчаста - 1 головка,
• Часник - 3 зубчики,
• Вино сухе біле - 250 мл,
• Томатне пюре - 200 грам,
• Оливкова олія,
• Базилік свіжий,
• Сир Пармезан.

[i]Процес приготування:[/i]
• Ставимо сковороду на середній вогонь і тепло у ній оливкова олія.
• Обчищену цибулю дрібно нарізати і всипаємо на сковороду.
• Раздавливаем ножем зубчики часнику і відправляємо на сковороду до цибулі.
• Цибуля і часник пасеруємо до тих пір, поки цибуля не стане прозорим і м'яким, а часник не придбає золотистий відтінок.
• Виймаємо чесок зі сковороди.
• Морепродукти додаємо в сковороду з цибулею, прогріваємо протягом декількох хвилин, і вливаємо вино.
• Продовжуємо томити соус, поки не випариться майже вся рідина. Постійно помішуємо вміст.
• Додаємо в сковороду з соусом томатне пюре і залишаємо гаситися 5-7 хвилин, при цьому продовжуємо постійно помішувати соус.
• Викладаємо, мідії в соус і продовжуємо тушкувати до тих пір, поки раковин молюсків не відкриються.
• Відварюємо спагетті «аль денте», тобто до того стану, коли приготовані макарони зберігають твердоватую текстуру.
• Відкидаємо пасту на друшляк, щоб стекла вода і додаємо її в готовий соус. Акуратно перемішуємо пасту з соусом.
• Подаємо пасту, поки вона гаряча. Зверху присипаємо натертим пармезаном і дрібно нарізаною зеленню базиліка.

Смачна паста з морепродуктами рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: