Паста з морепродуктами

Паста з морепродуктами
0
0
17 кві
Паста з морепродуктами


Паста з морепродуктами дуже смачний рецепт


Паста з морепродуктами або паста Марінара - це вишуканий і смачна страва стане неперевершеною хітом для любителів страв з морепродуктів.

Основні інгредієнти:
• Паста (спагетті) - 500 грам,
• Морепродукти - 500 грам,
• Мідії в раковинах - 300 грам,
• Цибуля ріпчаста - 1 головка,
• Часник - 3 зубчики,
• Вино сухе біле - 250 мл,
• Томатне пюре - 200 грам,
• Оливкова олія,
• Базилік свіжий,
• Сир Пармезан.

[i]Процес приготування:[/i]
• Ставимо сковороду на середній вогонь і тепло у ній оливкова олія.
• Обчищену цибулю дрібно нарізати і всипаємо на сковороду.
• Раздавливаем ножем зубчики часнику і відправляємо на сковороду до цибулі.
• Цибуля і часник пасеруємо до тих пір, поки цибуля не стане прозорим і м'яким, а часник не придбає золотистий відтінок.
• Виймаємо чесок зі сковороди.
• Морепродукти додаємо в сковороду з цибулею, прогріваємо протягом декількох хвилин, і вливаємо вино.
• Продовжуємо томити соус, поки не випариться майже вся рідина. Постійно помішуємо вміст.
• Додаємо в сковороду з соусом томатне пюре і залишаємо гаситися 5-7 хвилин, при цьому продовжуємо постійно помішувати соус.
• Викладаємо, мідії в соус і продовжуємо тушкувати до тих пір, поки раковин молюсків не відкриються.
• Відварюємо спагетті «аль денте», тобто до того стану, коли приготовані макарони зберігають твердоватую текстуру.
• Відкидаємо пасту на друшляк, щоб стекла вода і додаємо її в готовий соус. Акуратно перемішуємо пасту з соусом.
• Подаємо пасту, поки вона гаряча. Зверху присипаємо натертим пармезаном і дрібно нарізаною зеленню базиліка.

Смачна паста з морепродуктами рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: