Лазанья рецепт з фаршем

Лазанья рецепт з фаршем
+1
0
17 кві
Лазанья рецепт з фаршем


Готуємо смачно страва лазанья рецепт з фаршем


Лазанья є класичним стравами італійської кухні. Готують його з декількох шарів прісного тіста, між ними кладуть соковиту начинку і заливають цю красу соусом бешамель. Для будь-якого іноземця лазанья буде всього лише стравами італійської кухні, але для самих італійців лазанья – це мудрість і філософія, традиції і візитна картка. Прародителькою лазаньї вважають грецьку коржик лаганон, яку римляни різали на широкі смуги і називали лагани. Вперше рецепт лазаньї згадується в документах 14 століття, тоді це блюдо описували як: тонко розкатані листи локшини відварювали, посипали спеціями і сиром. У 16 столітті рецепт лазаньї був доопрацьований і став називатися лазіння. Італійських ресторанів зараз дуже багато, але цей рецепт лазаньї може приготувати тільки кухар - італієць. Найкращу лазанью готують у маленьких селах, селищах, в кожному ресторанчику смак у лазаньї буде різним. Кожен кухар в свій рецепт лазаньї додає різні види соусів і сиру, що надає страві новий смак. Лазанья була улюбленим блюдом Цицерона і Гораціо.
Лазіння-царськи.
Назва страви говорить про те, що рецепт лазаньї повинен бути розкішним. Дійсно, це так, ця лазанья підкорить будь-якого гурмана.Готовим будинку просто дуже смачну страву самі!

Інгредієнти:
• листи для лазаньї
• 600 грам свіжого філе лосося або сьомги
• 400 грам брокколі
• 4 великих помідори
• дві столові ложки вершкового масла
• дві столові ложки борошна
• склянки овочевого відвару
• один стакан жирної сметани або вершків
• сіль, перець
• три столові ложки анісової горілки

Спосіб приготування:
• Філе лосося промити, зняти шкірку і порізати плоскими шматками. У нашій лазання перший і останній лист буде з тіста, а решта становить начинка, одна з начинок - це рибне філе.
брокколі поділити на суцвіття і бланширувати в киплячій підсоленій воді.
• З томатів зняти шкірку, овіявши їх кип'ятком
• Для соусу покладіть в каструлю вершкове масло, додати борошно і розведіть цю суміш овочевим бульйоном, в якій варилася брокколі. Дайте бульйону охолонути і додайте в нього сметану, помішуючи, доведіть до кипіння і варити 5 хвилин. Посоліть і поперчіть готовий соус. Також для смаку можете додати ганусову горілку.
• Листи лазаньї відварити до напівготовності
• Форму для запікання змастити маслом і полити дно соусом і викласти перший лист тіста, на нього філе риби, знову тісто, потім брокколі, знову тісто, томати і так далі. Верхній шар повинен закінчуватися тестом. Посипаємо його тертим сиром і заливаємо соусом.
• Випікати лазанью необхідно 45 хвилин. Подавати обов'язково гарячої. Є лазанью можна ножем і виделкою. Це страва дуже здивує ваших гостей і близьких своїм неповторним смаком. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: