Загрузка...

Лазанья рецепт з фаршем

Лазанья рецепт з фаршем
0
0
17 кві
Лазанья рецепт з фаршем


Готуємо смачно страва лазанья рецепт з фаршем


Лазанья є класичним стравами італійської кухні. Готують його з декількох шарів прісного тіста, між ними кладуть соковиту начинку і заливають цю красу соусом бешамель. Для будь-якого іноземця лазанья буде всього лише стравами італійської кухні, але для самих італійців лазанья – це мудрість і філософія, традиції і візитна картка. Прародителькою лазаньї вважають грецьку коржик лаганон, яку римляни різали на широкі смуги і називали лагани. Вперше рецепт лазаньї згадується в документах 14 століття, тоді це блюдо описували як: тонко розкатані листи локшини відварювали, посипали спеціями і сиром. У 16 столітті рецепт лазаньї був доопрацьований і став називатися лазіння. Італійських ресторанів зараз дуже багато, але цей рецепт лазаньї може приготувати тільки кухар - італієць. Найкращу лазанью готують у маленьких селах, селищах, в кожному ресторанчику смак у лазаньї буде різним. Кожен кухар в свій рецепт лазаньї додає різні види соусів і сиру, що надає страві новий смак. Лазанья була улюбленим блюдом Цицерона і Гораціо.
Лазіння-царськи.
Назва страви говорить про те, що рецепт лазаньї повинен бути розкішним. Дійсно, це так, ця лазанья підкорить будь-якого гурмана.Готовим будинку просто дуже смачну страву самі!

Інгредієнти:
• листи для лазаньї
• 600 грам свіжого філе лосося або сьомги
• 400 грам брокколі
• 4 великих помідори
• дві столові ложки вершкового масла
• дві столові ложки борошна
• склянки овочевого відвару
• один стакан жирної сметани або вершків
• сіль, перець
• три столові ложки анісової горілки

Спосіб приготування:
• Філе лосося промити, зняти шкірку і порізати плоскими шматками. У нашій лазання перший і останній лист буде з тіста, а решта становить начинка, одна з начинок - це рибне філе.
брокколі поділити на суцвіття і бланширувати в киплячій підсоленій воді.
• З томатів зняти шкірку, овіявши їх кип'ятком
• Для соусу покладіть в каструлю вершкове масло, додати борошно і розведіть цю суміш овочевим бульйоном, в якій варилася брокколі. Дайте бульйону охолонути і додайте в нього сметану, помішуючи, доведіть до кипіння і варити 5 хвилин. Посоліть і поперчіть готовий соус. Також для смаку можете додати ганусову горілку.
• Листи лазаньї відварити до напівготовності
• Форму для запікання змастити маслом і полити дно соусом і викласти перший лист тіста, на нього філе риби, знову тісто, потім брокколі, знову тісто, томати і так далі. Верхній шар повинен закінчуватися тестом. Посипаємо його тертим сиром і заливаємо соусом.
• Випікати лазанью необхідно 45 хвилин. Подавати обов'язково гарячої. Є лазанью можна ножем і виделкою. Це страва дуже здивує ваших гостей і близьких своїм неповторним смаком. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: