Загрузка...

Лазанья з фаршем

Лазанья з фаршем
0
0
17 кві
Лазанья з фаршем


Лазанья з фаршем дуже смачний рецепт


Класичне страви італійської кухні - лазіння. Вона являє собою запіканку, в основі якої макаронне тісто у вигляді пластів. У цій статті ми розповімо вам рецепт - лазанья з фаршем, який не так вже й складно буде приготувати навіть починаючий домогосподарці.
Тестові платівки ви можете купити в супермаркеті або на ринку чи можна приготувати самому, користуючись рецептами приготування тіста для макаронів. Начинку для страви можна вибрати абсолютно різну. Підійдуть курячий, яловичий і свинячий фарш. І ще можна приготувати вегетаріанську і низькокалорійну лазанью з начинкою з грибів.
Лазанья – це ситна та корисне і смачна страва. Її необхідно піч в духовці, і для цього вам необхідний глибоке деко.

Інгредієнти для приготування:
• 500 грамів фаршу,
• 1 штука ріпчастої цибулі,
• 2 столові ложки томатної пасти,
• 9 штук пластів з макаронного тіста,
• 600 мл вершків,
• 2 столові ложки борошна,
• 2 столові ложки вершкового масла,
• 200 грамів сиру,
• Чверть чайної ложки мускатного горіха,
• Сіль за смаком,
• Перець за смаком.

Рецепт приготування:
• Подрібніть ріпчасту цибулю і обсмажте на олії.
• Фарш покладіть на сковороду разом з цибулею. Розминаючи фарш вилкою, обсмажте його.
• Додайте томатну пасту у фарш. Посоліть, поперчіть. І зніміть з вогню готовий фарш.
• Готуйте соус: розтопити вершкове масло в каструлі і обсмажте на ньому борошно. Вилийте туди вершки, посоліть, киньте мускатний горіх і варіть до загусання. Якщо ваш соус занадто густий, то можете додати воду.
• Сир протріть на крупній тертці.
• Змастіть олією деко і налийте на нього соус.
• На соус покладіть три тестові платівки: одну поперек і дві уздовж. Щоб соус не розтікався, лист повинен бути глибоким.
• Поверх платівок викладіть фарш. На фарш посипте перетертий сир. І знову залийте соус.
• Всі описані шари повторіть знову і зверху накрийте ще одним рядом платівок.
• Вилийте зверху залишки соусу і посипте сиром.
• Поставте в духовку і запікайте при температурі 200 градусів, до тих пір, поки не приготуються макаронні платівки.
• Коли всі приготується, вийміть лазанью і накрийте її. Залиште просочитися, що б при розрізуванні шари не руйнувалися.
Страва готова! Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: