Лазанья з фаршем

Лазанья з фаршем
0
0
17 кві
Лазанья з фаршем


Лазанья з фаршем дуже смачний рецепт


Класичне страви італійської кухні - лазіння. Вона являє собою запіканку, в основі якої макаронне тісто у вигляді пластів. У цій статті ми розповімо вам рецепт - лазанья з фаршем, який не так вже й складно буде приготувати навіть починаючий домогосподарці.
Тестові платівки ви можете купити в супермаркеті або на ринку чи можна приготувати самому, користуючись рецептами приготування тіста для макаронів. Начинку для страви можна вибрати абсолютно різну. Підійдуть курячий, яловичий і свинячий фарш. І ще можна приготувати вегетаріанську і низькокалорійну лазанью з начинкою з грибів.
Лазанья – це ситна та корисне і смачна страва. Її необхідно піч в духовці, і для цього вам необхідний глибоке деко.

Інгредієнти для приготування:
• 500 грамів фаршу,
• 1 штука ріпчастої цибулі,
• 2 столові ложки томатної пасти,
• 9 штук пластів з макаронного тіста,
• 600 мл вершків,
• 2 столові ложки борошна,
• 2 столові ложки вершкового масла,
• 200 грамів сиру,
• Чверть чайної ложки мускатного горіха,
• Сіль за смаком,
• Перець за смаком.

Рецепт приготування:
• Подрібніть ріпчасту цибулю і обсмажте на олії.
• Фарш покладіть на сковороду разом з цибулею. Розминаючи фарш вилкою, обсмажте його.
• Додайте томатну пасту у фарш. Посоліть, поперчіть. І зніміть з вогню готовий фарш.
• Готуйте соус: розтопити вершкове масло в каструлі і обсмажте на ньому борошно. Вилийте туди вершки, посоліть, киньте мускатний горіх і варіть до загусання. Якщо ваш соус занадто густий, то можете додати воду.
• Сир протріть на крупній тертці.
• Змастіть олією деко і налийте на нього соус.
• На соус покладіть три тестові платівки: одну поперек і дві уздовж. Щоб соус не розтікався, лист повинен бути глибоким.
• Поверх платівок викладіть фарш. На фарш посипте перетертий сир. І знову залийте соус.
• Всі описані шари повторіть знову і зверху накрийте ще одним рядом платівок.
• Вилийте зверху залишки соусу і посипте сиром.
• Поставте в духовку і запікайте при температурі 200 градусів, до тих пір, поки не приготуються макаронні платівки.
• Коли всі приготується, вийміть лазанью і накрийте її. Залиште просочитися, що б при розрізуванні шари не руйнувалися.
Страва готова! Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: