Загрузка...

Лазанья з фаршем рецепт

Лазанья з фаршем рецепт
0
0
17 кві
Лазанья з фаршем рецепт


Лазанья з фаршем рецепт дуже простий і смачний


Якщо ви раптом зрозумієте, що вам повинні підійти гості, а ви нічого ще не приготовили. Та й часу у вас всього півтори години, лазанья з фаршем рецепт це найшвидший і смачний вихід з положення. Рецепт цієї лазаньї є одним з найбільш відомих варіантів її приготування. Для лазаньї з фаршем вам знадобляться зовсім недорогі продукти, більшість з яких «живе» на вашій кухні. Цей рецепт розрахований на 4 порції.

Для приготування вам знадобляться:
• Цибуля (100 г.) 1 шт.
• Фарш (свинина і яловичина) 500 г
• Олія оливкова 40 мл
• Томатна паста 500 р.
• Лазанья (листи) 10 шт.
• Сир пармезан (або ПармиджаноРеджано) 50 г.
• Борошно 40 р.
• Масло вершкове 50 г.
• Молоко 400 мл
• Сіль ? ч.л.
• Перець мелений чорний ? ч.л.
• Сушена петрушка 2 ч.л.
• Сушений базилік 1 ч.л.

Для його приготування необхідно:
• Цибулину дрібно нарізати і обсмажити до красивого золотистого кольору.
• Потім до цибулі додати м'ясний фарш, посолити, поперчити за смаком і смажити все це до готовності м'яса.
• Коли приготується фарш, потрібно додати подрібнені помідори, заздалегідь очистивши їх від шкірки. І потім продовжити готувати все це на малому вогні 10 хвилин, для того, щоб випарувалися надлишки рідини. У самому кінці потрібно додати зелень.
• Тепер потрібно приготувати соус бешамель. Для початку слід на невеликому вогні розтопити вершкове масло в посуді, додати туди борошно і розмішати.
• Потім в гарячу суміш треба потроху додавати холодне молоко, при цьому ретельно перемішуючи. Краще зняти з вогню посуд на це час. А коли все молоко буде залучено, треба варити соус на невеликому вогні приблизно п'ять хвилин, постійно помішуючи. Солити та перчити треба, коли соус загусне. Потім зняти з вогню.
• Тепер потрібно прямокутну форму змастити маслом, за розміром дна покласти в неї листи лазаньї, а зверху потрібно розподілити трохи соусу бешамелю.
• Фарш викласти поверх соусу, потім лист лазаньї і таким чином чергувати шари. Викладати шари треба, поки не досягнете потрібної висоти. Останнім шаром викласти соус бешамель.
• Посипати лазанью тертим сиром пармезан і випікати 30 хвилин в духовці, розігрітій до 190 градусів.
• Якщо ви не хочете, щоб пармезан згорів, потрібно накрити лазанью фольгою на 20 хвилин, а після зняти. Коли лазанья запечеться, вийняти її і дати їй охолонути, а потім порізати на частини. Лазанья готова!
Всім приємного апетиту!!!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: