Лазанья з фаршем рецепт

Лазанья з фаршем рецепт
0
0
17 кві
Лазанья з фаршем рецепт


Лазанья з фаршем рецепт дуже простий і смачний


Якщо ви раптом зрозумієте, що вам повинні підійти гості, а ви нічого ще не приготовили. Та й часу у вас всього півтори години, лазанья з фаршем рецепт це найшвидший і смачний вихід з положення. Рецепт цієї лазаньї є одним з найбільш відомих варіантів її приготування. Для лазаньї з фаршем вам знадобляться зовсім недорогі продукти, більшість з яких «живе» на вашій кухні. Цей рецепт розрахований на 4 порції.

Для приготування вам знадобляться:
• Цибуля (100 г.) 1 шт.
• Фарш (свинина і яловичина) 500 г
• Олія оливкова 40 мл
• Томатна паста 500 р.
• Лазанья (листи) 10 шт.
• Сир пармезан (або ПармиджаноРеджано) 50 г.
• Борошно 40 р.
• Масло вершкове 50 г.
• Молоко 400 мл
• Сіль ? ч.л.
• Перець мелений чорний ? ч.л.
• Сушена петрушка 2 ч.л.
• Сушений базилік 1 ч.л.

Для його приготування необхідно:
• Цибулину дрібно нарізати і обсмажити до красивого золотистого кольору.
• Потім до цибулі додати м'ясний фарш, посолити, поперчити за смаком і смажити все це до готовності м'яса.
• Коли приготується фарш, потрібно додати подрібнені помідори, заздалегідь очистивши їх від шкірки. І потім продовжити готувати все це на малому вогні 10 хвилин, для того, щоб випарувалися надлишки рідини. У самому кінці потрібно додати зелень.
• Тепер потрібно приготувати соус бешамель. Для початку слід на невеликому вогні розтопити вершкове масло в посуді, додати туди борошно і розмішати.
• Потім в гарячу суміш треба потроху додавати холодне молоко, при цьому ретельно перемішуючи. Краще зняти з вогню посуд на це час. А коли все молоко буде залучено, треба варити соус на невеликому вогні приблизно п'ять хвилин, постійно помішуючи. Солити та перчити треба, коли соус загусне. Потім зняти з вогню.
• Тепер потрібно прямокутну форму змастити маслом, за розміром дна покласти в неї листи лазаньї, а зверху потрібно розподілити трохи соусу бешамелю.
• Фарш викласти поверх соусу, потім лист лазаньї і таким чином чергувати шари. Викладати шари треба, поки не досягнете потрібної висоти. Останнім шаром викласти соус бешамель.
• Посипати лазанью тертим сиром пармезан і випікати 30 хвилин в духовці, розігрітій до 190 градусів.
• Якщо ви не хочете, щоб пармезан згорів, потрібно накрити лазанью фольгою на 20 хвилин, а після зняти. Коли лазанья запечеться, вийняти її і дати їй охолонути, а потім порізати на частини. Лазанья готова!
Всім приємного апетиту!!!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: