Рецепти з фото і відео

Свинина тушкована з яйцями,китайська кухня рецепт

Свинина тушкована з яйцями,китайська кухня рецепт
0
0
01 кві
Свинина тушкована з яйцями,китайська кухня рецепт


Інгредієнти:

• Свинина пісна - 500г
• Яйця - 10шт
• Соєвий Соус - 20мл
• Вино кухарська - 20мл
• Цибуля-порей - 10г
• Часник - 5г
• Імбир - 5г
• Суміш-порошок з п'яти спецій - 5г
• Арахісове Масло - 500мл
• Цукор - 30г
• Бульйон - 300мл

Приготування:

• М ’ ясо нарізають кубиками.
• Яйця варяться круто, остуджувати, очищаються і обсмажують у фритюрі до красивого золотисто-коричневого кольору.
• Сковорода розжарює на сильному вогні.
• Вливається 70 мл олії і добре розігрівається.
• Потім додається цукор, який обсмажується при помішуванні до золотистого кольору.
• В сковороду з цукром викладається підготовлене м'ясо.
• Всі обсмажується з періодичним помішуванням протягом декількох секунд.
• Потім додається соєвий соус, цибуля-порей, вино, часник, суміш спецій, імбир, вливається бульйон.
• Всі злегка перемішується, вогонь зменшується до мінімуму, і страва тушкується до готовності.
• Практично готову страву викладаються обсмажені яйця, і все злегка тушкується ще кілька хвилин.
• Готове м'ясо з яйцями викладає на велике гарне банкетне блюдо і подається на стіл. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: