Загрузка...

Ковбаса домашня рецепт

Ковбаса домашня рецепт
0
0
31 бер
Ковбаса домашня рецепт


Інгредієнти:

• Свинина - 1кг
• Яловичина - 1кг
• Цибуля - 3шт
• Часник (часточки) - 2шт
• Сіль
• Спеції

Приготування:

• М ’ ясо ретельно промивається і нарізають дрібними шматочками.
• Ріпчасту цибулю пропускається через м ’ ясорубку і змішується з м'ясом (до речі, м'ясо, за бажанням, можна пропустити через м'ясорубку).
• Додається подрібнений або протертий часник, сіль та спеції за смаком.
• Фарш ретельно перемішується.
• Кишки підготовлені (ретельно почищені, промиті) щільно набиваються фаршем, кінці перев'язуються звичайної міцною ниткою.
• Ковбаса викладається на деко, в декількох місцях проколюється вилкою або кухарської голкою під уникнути розривів.
• Запікається ковбаса до готовності в попередньо розігрітій до 200 ° с температури духовій шафі.
• Періодично ковбаса поливається що утворився в процесі запікання соком.
• Готова ковбаса ріжеться на порції і подається до столу. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: