Ковбаса домашня рецепт

Ковбаса домашня рецепт
0
0
31 бер
Ковбаса домашня рецепт


Інгредієнти:

• Свинина - 1кг
• Яловичина - 1кг
• Цибуля - 3шт
• Часник (часточки) - 2шт
• Сіль
• Спеції

Приготування:

• М ’ ясо ретельно промивається і нарізають дрібними шматочками.
• Ріпчасту цибулю пропускається через м ’ ясорубку і змішується з м'ясом (до речі, м'ясо, за бажанням, можна пропустити через м'ясорубку).
• Додається подрібнений або протертий часник, сіль та спеції за смаком.
• Фарш ретельно перемішується.
• Кишки підготовлені (ретельно почищені, промиті) щільно набиваються фаршем, кінці перев'язуються звичайної міцною ниткою.
• Ковбаса викладається на деко, в декількох місцях проколюється вилкою або кухарської голкою під уникнути розривів.
• Запікається ковбаса до готовності в попередньо розігрітій до 200 ° с температури духовій шафі.
• Періодично ковбаса поливається що утворився в процесі запікання соком.
• Готова ковбаса ріжеться на порції і подається до столу. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: