Рецепти з фото і відео

М'ясо в горщику

М
0
0
31 бер
М'ясо в горщику


Інгредієнти:

• Свинина (яловичина) - 400г
• Капуста білокачанна - 200г
• Томатна паста - 3 ст. ложки
• Морква - 1шт
• Цибуля - 2шт
• Гриби мариновані - 150г
• Сир тертий - 150г
• Свіжа зелень
• Перець
• Сіль

Приготування:

• Формочки або горщики змащуються рослинним маслом.
• Капуста промивається, дрібно шинкується і викладається у горщики.
• Свинина або яловичина ріжеться на невеликі шматочки.
• Ріпчасту цибулю очищається, промивається і подрібнюється.
• Промита і очищена морква крупно треться.
• На сковороді з олією обсмажується м'ясо з подальшим додаванням цибулі, моркви, солі, перцю.
• Наприкінці додається томатна паста.
• Обсмажена телятина викладається в горщики.
• Потім додаються мариновані гриби (можна замінити пастеризованными або свіжими), подрібнена зелень.
• Горщики закривають кришкою або фольгою й ставляться у розігріту духовку.
• На приготування йде приблизно годину до розм'якшення м'яса і капусти.
• Готову страву посипається сиром і ставиться ще на 5 хвилин в духовку.
• Подається в горщиках. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: