Гуляш зі свинини

Чекаєте близьких гостей і хочете їх смачно нагодувати. Тоді вас виручить рецепт з фотографіями гуляш зі свинини. Будьте впевнені, розчаровані не будете.
Завдяки заміжнім років довелося зварити чимало гуляшів. Я їх готувала з яловичини, курки та свинини. Останній особисто мені найсмачніший. Я люблю ситну їжу і шукаю смачні рецепти. Гуляш зі свинини відповідає всім моїм вимогам. Якщо ви зацікавилися, то дивіться рецепт з фотографіями гуляш зі свинини і беріться за куховарство. Гарантія, що всі члени вашої родини будуть задоволені.
Гуляш зі свинини
0
0
09 гру
Інгредієнти:
  • 0,6 кг філе свинини
  • 0,5 кг печериць
  • 2 цибулини шалот
  • 200 г вершків
  • 400 г овочевого бульйону
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 30 мл рослинного масла
  • Петрушка
  • Паприка
  • Перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Готувати потрібно наступним чином: М'ясо миємо, обсушуємо і ріжемо невеликими шматками.

  • Крок 2

    Печериці також вимийте і поріжте скибочками.

  • Крок 3

    Цибулю треба очистити і подрібнити.

  • Крок 4

    Ставимо сковороду на вогонь, розігріваємо з рослинним маслом. М'ясо викладаємо в сковороду і обсмажуємо до готовності, періодично помішуючи. Додайте сіль і перець. Потім викладіть м'ясо в тарілку.

  • Крок 5

    У сковороду, де смажилося м'ясо, викладаємо печериці та цибулю. Трохи обсмажуємо.

  • Крок 6

    Тепер в сковороду вливаємо вершки, овочевий бульйон, додаємо м'ясо, сіль, перець, лимонний сік і паприку. Всі інгредієнти перемішуємо. Чекаємо, коли страва закипить і вимикаємо.

  • Крок 7

    Їсти гуляш зі свинини найкраще з макаронами або картопляним пюре. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: