Загрузка...

Гуляш зі свинини

Чекаєте близьких гостей і хочете їх смачно нагодувати. Тоді вас виручить рецепт з фотографіями гуляш зі свинини. Будьте впевнені, розчаровані не будете.
Завдяки заміжнім років довелося зварити чимало гуляшів. Я їх готувала з яловичини, курки та свинини. Останній особисто мені найсмачніший. Я люблю ситну їжу і шукаю смачні рецепти. Гуляш зі свинини відповідає всім моїм вимогам. Якщо ви зацікавилися, то дивіться рецепт з фотографіями гуляш зі свинини і беріться за куховарство. Гарантія, що всі члени вашої родини будуть задоволені.
Гуляш зі свинини
0
0
09 гру
Інгредієнти:
  • 0,6 кг філе свинини
  • 0,5 кг печериць
  • 2 цибулини шалот
  • 200 г вершків
  • 400 г овочевого бульйону
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 30 мл рослинного масла
  • Петрушка
  • Паприка
  • Перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Готувати потрібно наступним чином: М'ясо миємо, обсушуємо і ріжемо невеликими шматками.

  • Крок 2

    Печериці також вимийте і поріжте скибочками.

  • Крок 3

    Цибулю треба очистити і подрібнити.

  • Крок 4

    Ставимо сковороду на вогонь, розігріваємо з рослинним маслом. М'ясо викладаємо в сковороду і обсмажуємо до готовності, періодично помішуючи. Додайте сіль і перець. Потім викладіть м'ясо в тарілку.

  • Крок 5

    У сковороду, де смажилося м'ясо, викладаємо печериці та цибулю. Трохи обсмажуємо.

  • Крок 6

    Тепер в сковороду вливаємо вершки, овочевий бульйон, додаємо м'ясо, сіль, перець, лимонний сік і паприку. Всі інгредієнти перемішуємо. Чекаємо, коли страва закипить і вимикаємо.

  • Крок 7

    Їсти гуляш зі свинини найкраще з макаронами або картопляним пюре. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: