М'ясний рулет

Смачні рецепти м'ясний рулет для любителів м'ясних страв. М'ясний рулет, вишукане блюдо і підійде до будь-якого свята. Дивіться рецепти з фото. Якщо у вас є більше часу, то пропонуємо приготувати м'ясний рулет. Він в холодильнику ніколи не буде зайвим. Для рулету знадобиться фарш і яйця, в кінцевому результаті, в розрізі рулет дуже красиво виглядає на столі. Пропонуємо рецепти з фотографіями, м'ясний рулет.
М
+2
0
21 жов
Інгредієнти:
  • Свинячий фарш - 800 грам
  • Тісто листкове - 0.5 кг (готове)
  • Яйця - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 1 зубок
  • Гірчиця - 1 ст. ложка
  • Зелень
  • Сіль, перець
  • Приправа до фаршу
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У сковороді обсмажити цибулю, дрібно порізаний кубиками. Часник, порізаний і порізану петрушку на вершковому маслі. Яйця 5 штук зварити круто. На столі розкачати качалкою готове листкове тісто в прямокутник. У свинячий фарш додати цибулю, часник, зелень. Гірчицю, посолити. Яйце збити половину вилити у фарш. Вибити фарш і поділити на дві частини. В середину тіста покласти одну частину фаршу.

  • Крок 2

    Викласти зварені яйця на фарш.

  • Крок 3

    Другу частину фаршу покласти зверху, і заліпити з усіх боків, щоб яєць не було видно.

  • Крок 4

    Тісто з боків ножем розрізати косими смужками, і складати щільно, як косичку заплітаєте, тісто загорніть наверх і зробіть гарний візерунок.

  • Крок 5

    На деко змащений маслом покладіть рулет і змажте залишками яєчної маси, поставте рулет в духовку і запікайте при температурі 200 градусів 45 хвилин.

  • Крок 6

    Рулет до столу подавати, розрізавши на шматочки. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: