Загрузка...

М'ясний рулет

Смачні рецепти м'ясний рулет для любителів м'ясних страв. М'ясний рулет, вишукане блюдо і підійде до будь-якого свята. Дивіться рецепти з фото. Якщо у вас є більше часу, то пропонуємо приготувати м'ясний рулет. Він в холодильнику ніколи не буде зайвим. Для рулету знадобиться фарш і яйця, в кінцевому результаті, в розрізі рулет дуже красиво виглядає на столі. Пропонуємо рецепти з фотографіями, м'ясний рулет.
М
+2
0
21 жов
Інгредієнти:
  • Свинячий фарш - 800 грам
  • Тісто листкове - 0.5 кг (готове)
  • Яйця - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 1 зубок
  • Гірчиця - 1 ст. ложка
  • Зелень
  • Сіль, перець
  • Приправа до фаршу
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У сковороді обсмажити цибулю, дрібно порізаний кубиками. Часник, порізаний і порізану петрушку на вершковому маслі. Яйця 5 штук зварити круто. На столі розкачати качалкою готове листкове тісто в прямокутник. У свинячий фарш додати цибулю, часник, зелень. Гірчицю, посолити. Яйце збити половину вилити у фарш. Вибити фарш і поділити на дві частини. В середину тіста покласти одну частину фаршу.

  • Крок 2

    Викласти зварені яйця на фарш.

  • Крок 3

    Другу частину фаршу покласти зверху, і заліпити з усіх боків, щоб яєць не було видно.

  • Крок 4

    Тісто з боків ножем розрізати косими смужками, і складати щільно, як косичку заплітаєте, тісто загорніть наверх і зробіть гарний візерунок.

  • Крок 5

    На деко змащений маслом покладіть рулет і змажте залишками яєчної маси, поставте рулет в духовку і запікайте при температурі 200 градусів 45 хвилин.

  • Крок 6

    Рулет до столу подавати, розрізавши на шматочки. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: