Загрузка...

Гуляш із яловичини в мультиварці

Смачні рецепти м'ясних страв необхідні кожній господині. Рецепт з фотографіями гуляш із яловичини в мультиварці буде корисний всім, хто має відношення до приготування їжі. Знаючи рецепти універсальних страв, будь-яка жінка не залишить свою сім'ю голодною. Тим, хто має мультиварку, рекомендую приготувати гуляш із яловичини в мультиварці. Рецепт нескладний, а процес готування приємний своєю швидкістю. Ось недавно готувала гуляш із яловичини в мультиварці і докладно все зняла з допомогою фотоапарата. Викладаю вам рецепт з фото. Ви здивуєтеся, як така ситна і корисна страва може швидко готуватися.
Гуляш із яловичини в мультиварці
0
0
17 жов
Інгредієнти:
  • 500 г яловичини
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 3 ст. л. борошна
  • 2 ст. води
  • 2 шт. лаврового листа
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • Перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Всі необхідні продукти викладаємо на стіл.

  • Крок 2

    М'ясо гарненько вимийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і нарізати середніми шматками. У каструлю вливаємо кілька ложок соняшникової олії і викладаємо туди м'ясо.

  • Крок 3

    Моркву і цибулю очищаємо. Моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно поріжте. Овочі відправляємо в каструлю.

  • Крок 4

    Далі закриваємо каструлю кришкою і включаємо режим «Смаження». Програма передбачена на півгодини. За цей час м'ясо протушкувати і можна солити, перчити і додавати лавровий лист.

  • Крок 5

    Борошно необхідно розвести в 150 г води і вилити в каструлю.

  • Крок 6

    Тепер вміст мультиварки треба перемішати і закрити кришкою. Мультиварку включаємо в режимі «Тушкування». Страва має готуватися ще одну годину. Якщо м'ясо жорсткувате, то потрібно додати ще хвилин 20. Готову страву подаємо гарячим з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: