Загрузка...

Котлети з фаршу

Коли вдома є фарш, то він може стати інгредієнтом безліч різних страв. Найбільш практичними стануть котлети з фаршу. Детальний рецепт з фотографіями покаже спосіб приготування. З фаршу легко готувати смачні рецепти. Лідерами м'ясних страв є котлети з фаршу. Будь-яка господиня хоча б раз у житті готувала цю ситну їжу. У мене немає сумнівів, що кожна жінка знає, як робити котлети з фаршу. Варіантів приготування цієї страви маса. Дивіться мій рецепт з фото, і можливо він стане вам корисним.
Котлети з фаршу
0
0
15 жов
Інгредієнти:
  • 1 кг фаршу курки
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 1 картоплина
  • 1 скибочка хліба без скоринки
  • 100 г молока
  • 100 мл рослинного масла
  • 2 ст. л. борошна
  • Перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Картоплю та цибулю очищаємо і тремо на дрібній тертці. Кладемо в миску до фаршу.

  • Крок 2

    Часник подрібнюємо за допомогою чеснокодавкі.

  • Крок 3

    Хліб замочуємо в молоці і трохи віджимаємо.

  • Крок 4

    Яйце вибиваємо до фаршу. Солимо і перчимо на свій смак. Гарненько перемішуємо.

  • Крок 5

    Беремо борошно і ліпимо котлетки.

  • Крок 6

    Ліпіть котлети невеликого розміру, щоб вони добре просмажелися.

  • Крок 7

    Дуже важливо, щоб всі котлети мали однаковий розмір і форму, так вони будуть з усіх боків рівномірно готуватися.

  • Крок 8

    Готові котлетки обваляйте в борошні або панірувальних сухарях.

  • Крок 9

    Їх можна викласти на обробну дошку або відразу ж у сковорідку.

  • Крок 10

    Ставимо Сковороду на середній вогонь, вливаємо олію.

  • Крок 11

    Смажимо одну сторону котлет до готовності, а потім перевертаємо на інший бік.

  • Крок 12

    Другу сторону також печемо до рум'яного кольору. Їжте котлетки гарячими з зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: