Відбивні з курячого філе

У сучасному світі не вміти робити відбивні з курячого філе просто соромно. Це блюдо настільки улюблене у всіх відносинах, що кожна господиня зобов'язана вміти його готувати. Рецепт з фотографіями покаже спосіб приготування. Якщо слідувати інструкціям приготування, які пропонують рецепти з фото, то куховарство напевно вдасться. Сьогодні поговоримо про таку універсальну їжу, як відбивні з курячого філе. Вони дуже ситні й ароматні. Приготувавши будь-який гарнір, будьте впевнені, що відбивні з курячого філе напевно до нього підійдуть.
Відбивні з курячого філе
+1
0
26 вер
Інгредієнти:
  • 0,5 кг курячого філе
  • 2 яйця
  • 50 мл рослинного масла
  • Перець
  • 50 г борошна
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Куряче м'ясо гарненько вимийте, обсушіть паперовим рушником і поріжте тонкими шматками.

  • Крок 2

    Тепер шматки м'яса відбийте і покладіть в каструльку. Поперчіть і посоліть на свій смак.

  • Крок 3

    Яйця вибийте в миску і збийте легенько виделкою.

  • Крок 4

    У тарілку висипте близько склянки борошна.

  • Крок 5

    Кожен зі шматків майбутніх відбивних обваляйте в борошні.

  • Крок 6

    Потім обмокайте в яйце і покладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом.

  • Крок 7

    Смажте з обох сторін до готовності. В кінці приготування накрийте сковороду кришкою і підтримайте відбивні на маленькому вогні ще кілька хвилин. Так вони пропарити і стануть дуже м'якими.

  • Крок 8

    Їжте відбивні з курячого філе гарячими. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: