Загрузка...

Відбивні з курячого філе

У сучасному світі не вміти робити відбивні з курячого філе просто соромно. Це блюдо настільки улюблене у всіх відносинах, що кожна господиня зобов'язана вміти його готувати. Рецепт з фотографіями покаже спосіб приготування. Якщо слідувати інструкціям приготування, які пропонують рецепти з фото, то куховарство напевно вдасться. Сьогодні поговоримо про таку універсальну їжу, як відбивні з курячого філе. Вони дуже ситні й ароматні. Приготувавши будь-який гарнір, будьте впевнені, що відбивні з курячого філе напевно до нього підійдуть.
Відбивні з курячого філе
+1
0
26 вер
Інгредієнти:
  • 0,5 кг курячого філе
  • 2 яйця
  • 50 мл рослинного масла
  • Перець
  • 50 г борошна
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Куряче м'ясо гарненько вимийте, обсушіть паперовим рушником і поріжте тонкими шматками.

  • Крок 2

    Тепер шматки м'яса відбийте і покладіть в каструльку. Поперчіть і посоліть на свій смак.

  • Крок 3

    Яйця вибийте в миску і збийте легенько виделкою.

  • Крок 4

    У тарілку висипте близько склянки борошна.

  • Крок 5

    Кожен зі шматків майбутніх відбивних обваляйте в борошні.

  • Крок 6

    Потім обмокайте в яйце і покладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом.

  • Крок 7

    Смажте з обох сторін до готовності. В кінці приготування накрийте сковороду кришкою і підтримайте відбивні на маленькому вогні ще кілька хвилин. Так вони пропарити і стануть дуже м'якими.

  • Крок 8

    Їжте відбивні з курячого філе гарячими. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: