Кляр для відбивних

Кляр для відбивних


Більшість страв з риби, м'яса, овочів стають більш соковитими, якщо вони приготовані у спеціальному тесті. Отже, готуємо кляр для відбивних і вони (відбивні) будуть виходити надзвичайно ніжними. Слід відзначити, що м'ясо, овочі або риба в тісті кляр краще зберігає гарну форму, і має більш ніжним смаком. Наприклад, куряче філе (біле м'ясо), яке трохи сухувато, якщо його смажити в натуральному вигляді, то в клярі воно неймовірно смачне і соковитіше. Готуємо самі без витрат!
Кляр для відбивних
+2
0
29 січ
Інгредієнти:
  • Вирізка свиняча або куряче філе - 3шт
  • Яйце - 2шт
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Майонез - 2 ст. ложки
  • Панірувальні сухарі
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • Спеції
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    М'ясо промивається і відбивається.

  • Крок 2

    Посипається перцем, сіллю.

  • Крок 3

    Яйця, майонез, борошно, сіль, перець змішуються - кляр.

  • Крок 4

    Кожна відбивна умочує в кляр.

  • Крок 5

    Потім в панірувальні сухарі.

  • Крок 6

    Смажаться на попередньо розігрітій сковороді з рослинним маслом до готовності.

  • Крок 7

    Подається з будь-яким гарніром з овочів, рисом і т.д.

  • Крок 8

    От і все, наші відбивні готові.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: