Загрузка...

Кляр для відбивних

Кляр для відбивних


Більшість страв з риби, м'яса, овочів стають більш соковитими, якщо вони приготовані у спеціальному тесті. Отже, готуємо кляр для відбивних і вони (відбивні) будуть виходити надзвичайно ніжними. Слід відзначити, що м'ясо, овочі або риба в тісті кляр краще зберігає гарну форму, і має більш ніжним смаком. Наприклад, куряче філе (біле м'ясо), яке трохи сухувато, якщо його смажити в натуральному вигляді, то в клярі воно неймовірно смачне і соковитіше. Готуємо самі без витрат!
Кляр для відбивних
+2
0
29 січ
Інгредієнти:
  • Вирізка свиняча або куряче філе - 3шт
  • Яйце - 2шт
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Майонез - 2 ст. ложки
  • Панірувальні сухарі
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • Спеції
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    М'ясо промивається і відбивається.

  • Крок 2

    Посипається перцем, сіллю.

  • Крок 3

    Яйця, майонез, борошно, сіль, перець змішуються - кляр.

  • Крок 4

    Кожна відбивна умочує в кляр.

  • Крок 5

    Потім в панірувальні сухарі.

  • Крок 6

    Смажаться на попередньо розігрітій сковороді з рослинним маслом до готовності.

  • Крок 7

    Подається з будь-яким гарніром з овочів, рисом і т.д.

  • Крок 8

    От і все, наші відбивні готові.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: