Загрузка...

Печінковий паштет рецепт

Печінковий паштет рецепт


Проблема, чим нагодувати сім'ю на сніданок, є у багатьох жінок. Спробуйте приготувати смачний печінковий паштет рецепт читайте нижче. Бутерброди з паштетом з печінки стануть ситним сніданком для всіх членів сім'ї, а пиріг або млинчики з начинкою з паштету зберуть на вечерю всіх домочадців. Готуємо смачний паштет без витрат!
Печінковий паштет рецепт
-1
0
24 січ
Інгредієнти:
  • Печінка свиняча або яловича - 400г
  • Цибуля - 1 шт. (середньої величини)
  • Морква - 1шт. (середньої величини)
  • Молоко кип\'ячене - 70 мл (1/3ст.)
  • Сіль, перець, петрушка сушена - за смаком
  • Масло вершкове - 80г
  • Олія рафінована олія для обсмажування
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Обсмажити на олії цибулю, нашатковану дрібними кубиками.

  • Крок 2

    Смажимо протягом декількох хвилин.

  • Крок 3

    Додати натерту на середній тертці моркву.

  • Крок 4

    Ще через кілька хвилин печінку, порізану на дрібні шматочки.

  • Крок 5

    Додаємо сушену петрушку, сіль, перець.

  • Крок 6

    Ще раз добре обсмажити, тут важливо не пережарити, інакше паштет буде не смачним.

  • Крок 7

    Потім збити обсмажену печінку з овочами в кухонному комбайні.

  • Крок 8

    Або пропустити все через м'ясорубку. Влити в масу гаряче молоко і додати вершкове масло.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: