Печінковий паштет рецепт

Печінковий паштет рецепт


Проблема, чим нагодувати сім'ю на сніданок, є у багатьох жінок. Спробуйте приготувати смачний печінковий паштет рецепт читайте нижче. Бутерброди з паштетом з печінки стануть ситним сніданком для всіх членів сім'ї, а пиріг або млинчики з начинкою з паштету зберуть на вечерю всіх домочадців. Готуємо смачний паштет без витрат!
Печінковий паштет рецепт
-1
0
24 січ
Інгредієнти:
  • Печінка свиняча або яловича - 400г
  • Цибуля - 1 шт. (середньої величини)
  • Морква - 1шт. (середньої величини)
  • Молоко кип\'ячене - 70 мл (1/3ст.)
  • Сіль, перець, петрушка сушена - за смаком
  • Масло вершкове - 80г
  • Олія рафінована олія для обсмажування
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Обсмажити на олії цибулю, нашатковану дрібними кубиками.

  • Крок 2

    Смажимо протягом декількох хвилин.

  • Крок 3

    Додати натерту на середній тертці моркву.

  • Крок 4

    Ще через кілька хвилин печінку, порізану на дрібні шматочки.

  • Крок 5

    Додаємо сушену петрушку, сіль, перець.

  • Крок 6

    Ще раз добре обсмажити, тут важливо не пережарити, інакше паштет буде не смачним.

  • Крок 7

    Потім збити обсмажену печінку з овочами в кухонному комбайні.

  • Крок 8

    Або пропустити все через м'ясорубку. Влити в масу гаряче молоко і додати вершкове масло.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: