Загрузка...

Свиняча ніжка (рулька), запечена в духовці

Свиняча ніжка (рулька), запечена в духовці


Якщо у вас мало грошей, а хочеться приготувати по-справжньому чоловіче м'ясне блюдо, є смачний, а головне швидкий і легкий у приготуванні рецепт, який складається з недорогих продуктів і подається з будь-яким гарніром. Це - свиняча ніжка (рулька) запечена в духовці.
Свиняча ніжка (рулька), запечена в духовці
0
0
08 січ
Інгредієнти:
  • 1 свиняча ніжка
  • перець горошком або мелений
  • 3 великих або 6 маленьких зубчиків часнику
  • майонез
  • сіль
  • будь-які спеції для м\'яса
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо свинячу ніжку (без копита до коліна), краще купити задню, так як в ній більше м'яса. Потім ножем обчистити зверху бруд, якщо потрібно, поскоблить, щоб бути чиста шкірка і ретельно вимити. Витерти насухо.

  • Крок 2

    Також для приготування свинячої ніжки вам знадобиться:

  • Крок 3

    Часник очистити і розрізати на 2-3 частини (залежно від розміру часточки часнику).

  • Крок 4

    У свинячий ніжці ножем зробити невеликі проколи, яке вкласти порізані часточки часнику.

  • Крок 5

    Взяти будь-яку тарілку, в якій перемішати сіль з перцем і з іншими вашими улюбленими спеціями. Цією сумішшю обмазати гарненько свинячу ніжку.

  • Крок 6

    Свинячу ніжку обернути в рукав (можна у фольгу). Покласти на деко і поставити запікатися в духовку на 2-2,5 години. Розігрів духовки виставляємо на 180 градусів (для рульки попередньо розігріти духовку не обов'язково). Визначити готовність рульки можна наступним чином. Коли побачите, що кісточки на ніжці оголюються, значить вже готова.

  • Крок 7

    Піддавати можна з майонезом, гірчицею або будь-яким іншим соусом. Ось так виглядає в готовому вигляді свиняча ніжка. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: