Свиняча ніжка (рулька), запечена в духовці

Свиняча ніжка (рулька), запечена в духовці


Якщо у вас мало грошей, а хочеться приготувати по-справжньому чоловіче м'ясне блюдо, є смачний, а головне швидкий і легкий у приготуванні рецепт, який складається з недорогих продуктів і подається з будь-яким гарніром. Це - свиняча ніжка (рулька) запечена в духовці.
Свиняча ніжка (рулька), запечена в духовці
+2
0
08 січ
Інгредієнти:
  • 1 свиняча ніжка
  • перець горошком або мелений
  • 3 великих або 6 маленьких зубчиків часнику
  • майонез
  • сіль
  • будь-які спеції для м\'яса
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо свинячу ніжку (без копита до коліна), краще купити задню, так як в ній більше м'яса. Потім ножем обчистити зверху бруд, якщо потрібно, поскоблить, щоб бути чиста шкірка і ретельно вимити. Витерти насухо.

  • Крок 2

    Також для приготування свинячої ніжки вам знадобиться:

  • Крок 3

    Часник очистити і розрізати на 2-3 частини (залежно від розміру часточки часнику).

  • Крок 4

    У свинячий ніжці ножем зробити невеликі проколи, яке вкласти порізані часточки часнику.

  • Крок 5

    Взяти будь-яку тарілку, в якій перемішати сіль з перцем і з іншими вашими улюбленими спеціями. Цією сумішшю обмазати гарненько свинячу ніжку.

  • Крок 6

    Свинячу ніжку обернути в рукав (можна у фольгу). Покласти на деко і поставити запікатися в духовку на 2-2,5 години. Розігрів духовки виставляємо на 180 градусів (для рульки попередньо розігріти духовку не обов'язково). Визначити готовність рульки можна наступним чином. Коли побачите, що кісточки на ніжці оголюються, значить вже готова.

  • Крок 7

    Піддавати можна з майонезом, гірчицею або будь-яким іншим соусом. Ось так виглядає в готовому вигляді свиняча ніжка. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: