Загрузка...

Як приготувати кролика

Як приготувати кролика


Не знала, як приготувати кролика, щоб він був соковитим і ароматним. Знадобився цей рецепт. Кролик в сметані чудово підходить для святкового столу. Не менш смачне блюдо і на другий день, це той випадок, коли час робить їжу ще апетитніше. Якщо ви хочете, щоб кролик швидше готувався, то попередньо замаринуйте м'ясо в білому вині з травами.
Як приготувати кролика
+1
0
25 гру
Інгредієнти:
  • 1 кг м\'яса кролика
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 300 г сметани
  • 400 г рису Басматі
  • 40 г оливкової олії
  • 2 ч. л. майорану
  • 2 ч. л. морської солі
  • 10 горошин рожевого перцю
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приступаємо до приготування страви. М'ясо кролика миємо й ріжемо на порційні шматки. М'ясо може бути з кісточками або без, на ваш смак.

  • Крок 2

    Розігрійте Сковороду, влийте оливкове масло і викладіть в неї м'ясо кролика. Смажте м'ясо на середньому вогні до рум'яного кольору. Кролик повинен бути добре обсмажена з усіх боків. Потім м'ясо перекладіть в сотейник.

  • Крок 3

    Масло з сковороди не зливайте. Цибулю подрібніть і трохи обсмажте в тому ж оливковій олії

  • Крок 4

    Моркву почистіть, помийте і натріть на крупній тертці.

  • Крок 5

    М'ясо кролика посоліть, на нього покладіть цибулю і горошки рожевого перцю.

  • Крок 6

    Наступний шар у сотейнику повинна займати моркву. Зверху моркву полийте сметаною. Вміст сотейника потрібно залити 250 мл води або бульйону. Додайте майоран (орегано, розмарин, як варіант), накрийте кришкою, доведіть до кипіння на середньому вогні. Коли закипить, зробіть маленький вогонь і тушкуйте близько 1,5 години.

  • Крок 7

    Коли м'ясо кролика буде дуже м'яким - воно готове. Спробуйте, чи вистачає солі.

  • Крок 8

    Поки кролик в сметані знаходить потрібну кондицію, у підсоленій воді зваріть рис Басматі. Саме цей рис прекрасно поєднується з кроликом. Страву на стіл потрібно подавати гарячим, злегка полив соусом з сотейника. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: