Як смачно приготувати курячі ніжки

Як смачно приготувати курячі ніжки


Я б радила це блюдо робити для гостей, щоб здивувати їх своєю здатністю готувати курку особливо ароматною, м'якою і ніжною. Курячі гомілки в імбирному маринаді обов'язково сподобаються всім гостям. Не з кожного рецепту курка виходить такою чудовою. Тут є свій секрет в маринаді. Якщо не знаєте, як приготувати курячі ніжки, щоб всі захоплювалися, тоді слідуйте інструкціям нижче.
Як смачно приготувати курячі ніжки
+2
1
24 гру
Інгредієнти:
  • 800 г курячої гомілки
  • 50 г липового меду
  • 45 г лимонного соку
  • 30 г рослинної олії
  • 8 см свіжого імбиру
  • 4 зубчики часнику
  • Сіль
  • Перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Часник очистіть і наріжте маленькими шматочками. Потім викладіть його в ступку, додати сіль і розітріть. Імбир натріть на тертці і разом з перцем додати до часнику.

  • Крок 2

    У ступку влийте сік лимона і мед. Якщо мед густий або зацукровані, то підігрійте його трохи в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Всі інгредієнти добре перемішайте. Таким чином, у вас вийде ароматний маринад.

  • Крок 3

    Курячі гомілки вимийте під проточною водою. Обсушіть їх за допомогою паперового рушника. Кожну з гомілок потрібно до кістки надрізати три рази з обох сторін. За допомогою таких нехитрих дій маринад добре потрапляє в м'ясо і сприяє його швидкого приготування.

  • Крок 4

    Тепер гомілки зі всіх сторін змащуємо маринадом, кладемо в каструльку, накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на 1 годину. Через цей час м'ясо перемішуємо і витримуємо ще хоча б 30 хвилин.

  • Крок 5

    Сковороду з рослинним маслом розігріваємо. Курячі гомілки обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки. Зверніть увагу на те, що маринад з меду підрум'янюється швидше. Дивіться, щоб гомілки не підгоріли. Потім накрийте сковороду кришкою, зробіть маленький вогонь і готуйте ще 15 хвилин. Курячі ніжки можна подавати з будь-яким гарніром. Блюдо обов'язково має бути гарячим. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
26 січня 2015 22:32
- 0 +
Дякую за рецепт.Страва вийшла супер...
Меню повара
Перейти до меню повара: