Загрузка...

М'ясо в духовці до святкового столу

М'ясо в духовці до святкового столу


Який же великий свято обійдеться без запеченої свинини? Це блюдо асоціюється з сімейними посиденьками затишними вечорами. Поки м'ясо в духовці запікається, є можливість приготувати ще кілька закусок. Аромат печеного м'яса, напевно, приверне гостей до вашого дому.
М
+1
0
19 гру
Інгредієнти:
  • 1,5 кг свинячої шийки (окости, лопатки)
  • 10 зубчиків часнику
  • 1 ч. л. чорного меленого перцю
  • 1 ч. л. морської солі
  • Трав\'яна приправа до м\'яса
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Починаємо приготування м'ясо в духовці. Спершу м'ясо потрібно дуже добре вимити. Покладіть свинину на шматок фольги, вона повинна бути таких розмірів, щоб м'ясо повністю завернулось в неї.

  • Крок 2

    Часник очищаємо і ріжемо по ширині на 5 шматочків.

  • Крок 3

    З допомогою ножа робимо для часнику надрізи в м'ясі. Вони повинні бути через кожні 5 см. В ці ж отвори запихаємо шматочки часнику. М'ясо обволікає сіллю, перцем і травами на свій смак.

  • Крок 4

    Необхідно розігріти Духовку до 180 градусів. М'ясо загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту духовку на 1,5 години. Тільки через цей час треба подивитися до м'яса.

  • Крок 5

    Головне завдання - отримання хрусткої ароматною скоринки. Щоб вона утворилася, збільште температуру духовки до 220 градусів. Верх фольги відкрийте, а м'ясо полийте його соком. Такий трохи трудомісткий процес готує м'ясо до утворення скоринки. За часом це займає близько півгодини.

  • Крок 6

    Свинина готова. Її можна їсти і гарячою, і холодною. В будь-якому вигляді вона буде дуже смачною. Сік з м'яса не виливайте, злийте в баночку і використовуйте в процесі приготування супів і підлив. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: