М'ясо в духовці до святкового столу

М'ясо в духовці до святкового столу


Який же великий свято обійдеться без запеченої свинини? Це блюдо асоціюється з сімейними посиденьками затишними вечорами. Поки м'ясо в духовці запікається, є можливість приготувати ще кілька закусок. Аромат печеного м'яса, напевно, приверне гостей до вашого дому.
М
+1
0
19 гру
Інгредієнти:
  • 1,5 кг свинячої шийки (окости, лопатки)
  • 10 зубчиків часнику
  • 1 ч. л. чорного меленого перцю
  • 1 ч. л. морської солі
  • Трав\'яна приправа до м\'яса
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Починаємо приготування м'ясо в духовці. Спершу м'ясо потрібно дуже добре вимити. Покладіть свинину на шматок фольги, вона повинна бути таких розмірів, щоб м'ясо повністю завернулось в неї.

  • Крок 2

    Часник очищаємо і ріжемо по ширині на 5 шматочків.

  • Крок 3

    З допомогою ножа робимо для часнику надрізи в м'ясі. Вони повинні бути через кожні 5 см. В ці ж отвори запихаємо шматочки часнику. М'ясо обволікає сіллю, перцем і травами на свій смак.

  • Крок 4

    Необхідно розігріти Духовку до 180 градусів. М'ясо загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту духовку на 1,5 години. Тільки через цей час треба подивитися до м'яса.

  • Крок 5

    Головне завдання - отримання хрусткої ароматною скоринки. Щоб вона утворилася, збільште температуру духовки до 220 градусів. Верх фольги відкрийте, а м'ясо полийте його соком. Такий трохи трудомісткий процес готує м'ясо до утворення скоринки. За часом це займає близько півгодини.

  • Крок 6

    Свинина готова. Її можна їсти і гарячою, і холодною. В будь-якому вигляді вона буде дуже смачною. Сік з м'яса не виливайте, злийте в баночку і використовуйте в процесі приготування супів і підлив. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: