М'ясо по-французьки

М'ясо по-французьки


Нещодавно вирішила приготувати м'ясо по-французьки. Повинна зауважити, що класичного рецепту не дотримувалася, так як не було в наявності яловичини. Я вирішила спробувати свинину. Вийшло смачно. Готувати дуже швидко, що чудово, коли несподівано мають прийти гості. Спробуйте самі приготувати, не пошкодуєте.
М
+2
0
19 гру
Інгредієнти:
  • 0,5 кг свинини
  • 1 цибулина
  • 200 г сиру
  • 20 г оливкової олії
  • 0,5 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. чорного меленого перцю
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Спочатку очищаємо цибулю та нарізаємо його кільцями.

  • Крок 2

    Розігріваємо сковороду, вливаємо олію і трохи обсмажуємо цибулю.

  • Крок 3

    М'ясо ріжемо на пластини, кладемо в кульок і відбуваємо молотком.

  • Крок 4

    М'ясо посоліть, поперчіть і викладіть на деко, змащене маслом. Деко можна застелити пергаментом, щоб він потім залишався чистим.

  • Крок 5

    Зверху шматків м'яса рівними частинами викладаємо цибулю.

  • Крок 6

    Сир натріть на тертці і розкладіть зверху цибулю.

  • Крок 7

    Духовку розігрійте до 180 градусів і відправте в неї деко з м'ясом на 25 хвилин. До м'яса підійде будь-який гарнір. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: