Загрузка...

М'ясо по-французьки

М'ясо по-французьки


Нещодавно вирішила приготувати м'ясо по-французьки. Повинна зауважити, що класичного рецепту не дотримувалася, так як не було в наявності яловичини. Я вирішила спробувати свинину. Вийшло смачно. Готувати дуже швидко, що чудово, коли несподівано мають прийти гості. Спробуйте самі приготувати, не пошкодуєте.
М
+2
0
19 гру
Інгредієнти:
  • 0,5 кг свинини
  • 1 цибулина
  • 200 г сиру
  • 20 г оливкової олії
  • 0,5 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. чорного меленого перцю
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Спочатку очищаємо цибулю та нарізаємо його кільцями.

  • Крок 2

    Розігріваємо сковороду, вливаємо олію і трохи обсмажуємо цибулю.

  • Крок 3

    М'ясо ріжемо на пластини, кладемо в кульок і відбуваємо молотком.

  • Крок 4

    М'ясо посоліть, поперчіть і викладіть на деко, змащене маслом. Деко можна застелити пергаментом, щоб він потім залишався чистим.

  • Крок 5

    Зверху шматків м'яса рівними частинами викладаємо цибулю.

  • Крок 6

    Сир натріть на тертці і розкладіть зверху цибулю.

  • Крок 7

    Духовку розігрійте до 180 градусів і відправте в неї деко з м'ясом на 25 хвилин. До м'яса підійде будь-який гарнір. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: