Гуляш зі свинини

Гуляш зі свинини


Раніше це національне угорське блюдо готувалося як густий наваристий суп, зараз же Гуляш зі свинини найчастіше готують як друге блюдо і з овочевим або круп'яним гарніром. Хоча вже навряд чи хтось згадає, що саме угорці придумали це блюдо, наскільки гуляш став популярним у нас в країні. Смачний гуляш, готуємо просто самі!
Гуляш зі свинини
+2
0
05 гру
Інгредієнти:
  • Свинина (м\'якоть) - 700г
  • Жир свинячий - 40г
  • Борошно - 20г
  • Цибуля - 100г
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль і перець горошком - за смаком
  • Томатна паста - 2ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    М'якоть свинини порізати кубиками.

  • Крок 2

    Обсипати борошном, посолити.

  • Крок 3

    Обсмажити на розпеченому свинячому жирі до утворення рум'яних кірочок.

  • Крок 4

    Перекласти м'ясо зі сковороди в каструлю.

  • Крок 5

    Порізати кільцями і підрум'янити цибулю, додати його до м'яса.

  • Крок 6

    Долити води - приблизно 800мл.

  • Крок 7

    Під закритою кришкою на повільному вогні гасити до м'якості м'яса.

  • Крок 8

    В кінці приготування додати роздавлений часник, червоний перець, томатну пасту.

  • Крок 9

    Подавати гуляш до столу прийнято з салатом зі свіжих овочів, макаронами або картопляному пюре.

  • Крок 10

    Приємного апетитна

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: