Загрузка...

Гуляш зі свинини

Гуляш зі свинини


Раніше це національне угорське блюдо готувалося як густий наваристий суп, зараз же Гуляш зі свинини найчастіше готують як друге блюдо і з овочевим або круп'яним гарніром. Хоча вже навряд чи хтось згадає, що саме угорці придумали це блюдо, наскільки гуляш став популярним у нас в країні. Смачний гуляш, готуємо просто самі!
Гуляш зі свинини
+2
0
05 гру
Інгредієнти:
  • Свинина (м\'якоть) - 700г
  • Жир свинячий - 40г
  • Борошно - 20г
  • Цибуля - 100г
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль і перець горошком - за смаком
  • Томатна паста - 2ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    М'якоть свинини порізати кубиками.

  • Крок 2

    Обсипати борошном, посолити.

  • Крок 3

    Обсмажити на розпеченому свинячому жирі до утворення рум'яних кірочок.

  • Крок 4

    Перекласти м'ясо зі сковороди в каструлю.

  • Крок 5

    Порізати кільцями і підрум'янити цибулю, додати його до м'яса.

  • Крок 6

    Долити води - приблизно 800мл.

  • Крок 7

    Під закритою кришкою на повільному вогні гасити до м'якості м'яса.

  • Крок 8

    В кінці приготування додати роздавлений часник, червоний перець, томатну пасту.

  • Крок 9

    Подавати гуляш до столу прийнято з салатом зі свіжих овочів, макаронами або картопляному пюре.

  • Крок 10

    Приємного апетитна

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: