Рулети з телятиною і грибами

Рулети з телятиною і грибами


Пропоную вашій увазі рулет, який завжди виходить (сирим ніколи не був!!!). Змітається зі столу відразу ж, абсолютний фаворит!!!
Рулети з телятиною і грибами
+1
0
26 лис
Інгредієнти:
  • часник - 2 зубчики
  • червоний солодкий перець - 2 шт.
  • волоські горіхи - 2 ст. л.
  • баклажани - 2 шт.
  • петрушка - 0,5 пучка
  • телятина - 200 г
  • сіль, перець
  • кріп - 0,5 пучка
  • печериці - 100 г
  • цукіні - 2 шт.
  • рослинна олія - 4 ст. л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Овочі вимити. Перці розрізати навпіл, видалити серцевину. М'якоть нарізати тонкими поздовжніми смужками. Баклажани і цукіні, не очищаючи, нарізати тонкими поздовжніми пластинами. Баклажани викласти на тацю, рясно посипати сіллю і відставити на 30 хв. Потім промити теплою проточною водою і обсушити.

  • Крок 2

    Приготувати начинку. М'ясо вимити, обсушити і нарізати маленькими шматочками. Гриби вимити і нарізати тонкими пластинами.

  • Крок 3

    У сковороді розігріти 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити м'ясо, 5 хв., додати гриби і готувати ще 8 хв.

  • Крок 4

    Покласти в чашу блендера м'ясо, гриби і горіхи. Розмолоти до однорідної маси. Посолити і поперчити за смаком, перемішати.

  • Крок 5

    Часник очистити і дрібно порубати. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Додати часник і зелень в приготований фарш, перемішати.

  • Крок 6

    Покласти по одній пластині баклажани і цукіні так, щоб вони трохи заходили один на одного. На один кінець покласти по 3-4 смужки перцю і 1 ст. л. фаршу. Згорнути рулетом і закріпити зубочистками. Так само приготувати рулети з решти інгредієнтів. Збризнути рулети залишилися олією і запекти на решітці гриля, по 4 хв. з кожного боку.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: