Загрузка...

Рулети з телятиною і грибами

Рулети з телятиною і грибами


Пропоную вашій увазі рулет, який завжди виходить (сирим ніколи не був!!!). Змітається зі столу відразу ж, абсолютний фаворит!!!
Рулети з телятиною і грибами
+1
0
26 лис
Інгредієнти:
  • часник - 2 зубчики
  • червоний солодкий перець - 2 шт.
  • волоські горіхи - 2 ст. л.
  • баклажани - 2 шт.
  • петрушка - 0,5 пучка
  • телятина - 200 г
  • сіль, перець
  • кріп - 0,5 пучка
  • печериці - 100 г
  • цукіні - 2 шт.
  • рослинна олія - 4 ст. л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Овочі вимити. Перці розрізати навпіл, видалити серцевину. М'якоть нарізати тонкими поздовжніми смужками. Баклажани і цукіні, не очищаючи, нарізати тонкими поздовжніми пластинами. Баклажани викласти на тацю, рясно посипати сіллю і відставити на 30 хв. Потім промити теплою проточною водою і обсушити.

  • Крок 2

    Приготувати начинку. М'ясо вимити, обсушити і нарізати маленькими шматочками. Гриби вимити і нарізати тонкими пластинами.

  • Крок 3

    У сковороді розігріти 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити м'ясо, 5 хв., додати гриби і готувати ще 8 хв.

  • Крок 4

    Покласти в чашу блендера м'ясо, гриби і горіхи. Розмолоти до однорідної маси. Посолити і поперчити за смаком, перемішати.

  • Крок 5

    Часник очистити і дрібно порубати. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Додати часник і зелень в приготований фарш, перемішати.

  • Крок 6

    Покласти по одній пластині баклажани і цукіні так, щоб вони трохи заходили один на одного. На один кінець покласти по 3-4 смужки перцю і 1 ст. л. фаршу. Згорнути рулетом і закріпити зубочистками. Так само приготувати рулети з решти інгредієнтів. Збризнути рулети залишилися олією і запекти на решітці гриля, по 4 хв. з кожного боку.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: