Голяшка запечена рецепт з фото

Голяшка запечена рецепт з фото


Це дуже просто і економно. Але - чесне слово - смачно! Зазвичай голяшку я використовую для приготування холодцю (у нас кажуть - ХОЛОДЕЦЬ). Але й запечена стане прикрасою столу і святом для живота
Голяшка запечена рецепт з фото
-1
0
26 лис
Інгредієнти:
  • Свиняча голяшка 1.0 шт
  • Сіль 2.0 ст.л.
  • Часник 2.0 головка
  • Гірчиця 1.0 ст.л.
  • Аджика 5.0 ст.л.
  • Перець чорний горошком 1.0 ч.л
  • Лавровий лист 4.0 шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Початок банальне - голяшку треба відварити. Причому, довго - не менше 2 годин. Воду треба міцно посолити, приправити перцем-горошком і лавровим листом. Коли виймемо м'ясо, у нас залишиться отличнейший бульйон! Відварну голяшку остудити і нашпигувати пластинками часнику. Далі - справа смаку, а я обмазала сумішшю аджики з гірчицею.

  • Крок 2

    Підготовлену "лапку" загорнути у фольгу і запекти близько 1 години в духовці. Потім фольгу відкрити і дати голяшку підрум'янитися. Досить 15-20 хвилин.

  • Крок 3

    Запечену голяшку можна подавати на стіл так, як Вам зручно. Це і відмінне гаряче блюдо - можна ефектно розрізати прямо на столі. І в якості холодної закуски теж буде смачно.

  • Крок 4

    Я вибрала другий варіант. І подавала голяшку в холодному вигляді з зеленню і корнішонами. Закуска вийшла відмінна! Приємного Вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: