Загрузка...

Голяшка запечена рецепт з фото

Голяшка запечена рецепт з фото


Це дуже просто і економно. Але - чесне слово - смачно! Зазвичай голяшку я використовую для приготування холодцю (у нас кажуть - ХОЛОДЕЦЬ). Але й запечена стане прикрасою столу і святом для живота
Голяшка запечена рецепт з фото
-1
0
26 лис
Інгредієнти:
  • Свиняча голяшка 1.0 шт
  • Сіль 2.0 ст.л.
  • Часник 2.0 головка
  • Гірчиця 1.0 ст.л.
  • Аджика 5.0 ст.л.
  • Перець чорний горошком 1.0 ч.л
  • Лавровий лист 4.0 шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Початок банальне - голяшку треба відварити. Причому, довго - не менше 2 годин. Воду треба міцно посолити, приправити перцем-горошком і лавровим листом. Коли виймемо м'ясо, у нас залишиться отличнейший бульйон! Відварну голяшку остудити і нашпигувати пластинками часнику. Далі - справа смаку, а я обмазала сумішшю аджики з гірчицею.

  • Крок 2

    Підготовлену "лапку" загорнути у фольгу і запекти близько 1 години в духовці. Потім фольгу відкрити і дати голяшку підрум'янитися. Досить 15-20 хвилин.

  • Крок 3

    Запечену голяшку можна подавати на стіл так, як Вам зручно. Це і відмінне гаряче блюдо - можна ефектно розрізати прямо на столі. І в якості холодної закуски теж буде смачно.

  • Крок 4

    Я вибрала другий варіант. І подавала голяшку в холодному вигляді з зеленню і корнішонами. Закуска вийшла відмінна! Приємного Вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: